Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤέμπη: «Παρηγοριά θα μου δώσει μόνο ο Θεός! Μέχρι να πεθάνω» -...

Τέμπη: «Παρηγοριά θα μου δώσει μόνο ο Θεός! Μέχρι να πεθάνω» – Σπάραξε γιαγιά που έχασε το εγγόνι της στη μοιραία σύγκρουση των τρένων

Δεκάδες είναι οι τραγικές ανθρώπινες ιστορίες που γίνονται γνωστές καθημερινά μετά το δυστύχημα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Τα θύματα άφησαν πίσω τους πόνο σε οικογένειες, συγγενείς και φίλους που καλούνται να συνεχίσουν τη ζωή χωρίς τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Παρηγοριά θα μου δώσει μόνο ο Θεός! Μέχρι να πεθάνω…» – Σπάραξε γιαγιά που “έχασε” την εγγόνα της στη μοιραία σύγκρουση των τρένων

«Δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι τα παιδιά που έφυγαν. Όχι μόνο το δικό μου παιδί» είπε η γιαγιά. «Μέχρι να πεθάνω, δεν θα το ξαναδώ. Είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Και για τη μανούλα της είναι δύσκολο.

Πού ήταν εκείνος ο σταθμάρχης; Ούτε ο σταθμάρχης έπρεπε να φύγει από τη θέση του. Παρηγοριά θα μου δώσει μόνο ο Θεός. Το νιώθω κοντά μου το παιδί, πρέπει να έχεις πολλή μεγάλη πίστη. Ήταν τυχερό να το πάθουν τα παιδιά. Η ζωή τους έδωσε ραντεβού εκείνη τη μέρα, ήταν το γραμμένο, δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν», είπε, μεταξύ άλλων, η γιαγιά που έχασε το εγγόνι της στα Τέμπη.
Τα πιο σημαντικά