Τέμπη: Κανένα ίχνος της 23χρονης Εριέττας – Είχε μιλήσει με τη μητέρα της μέσα από το τρένο

12 Μαρτίου, 20234:28 ΠΜ
More videos

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε δραματική κατάσταση οι γονείς της Εριέττας – Δεν υπάρχει κανένα ίχνος της – Δεν μπορούν να θρηνήσουν για το κορίτσι τους…

Ένα κορίτσι από τη Βόρεια Ελλάδα, η Εριέττα, εξακολουθεί να αγνοείται, έντεκα ημέρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Μαρτυρικές ώρες ζει η οικογένεια της νεαρή φοιτήτριας, που, σε αντίθεση με τους άλλους τραγικούς γονείς που μπόρεσαν να κηδέψουν και να θρηνήσουν τα παιδιά τους, εξακολουθούν να αναζητούν το κορίτσι τους, που χάθηκε με τραγικό τρόπο στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, ταξίδευε μαζί με τη φίλη της, η οποία ταυτοποιήθηκε ως νεκρή, σε αντίθεση με την Εριέττα.
Από το DNA που ελήφθη από συγγενή της Εριέττας για την ταυτοποίηση της σορού της ως επιβάτη του μοιραίου τρένου, δεν έχει προκύψει αντιστοίχιση.

Ανέβηκε στο δεύτερο βαγόνι και έκτοτε αγνοείται

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η Εριέττα είχε βγάλει στο όνομά της δύο εισιτήρια, μπήκε στο τρένο, στο δεύτερο βαγόνι, μίλησε με τη μητέρα της και ξεκίνησε το ταξίδι της. Επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, καθώς σπούδασε στην αρχιτεκτονική του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ταξίδευε μαζί με τη φίλη της, η οποία ταυτοποιήθηκε ως νεκρή, σε αντίθεση με την Εριέττα.

Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μιλώντας στο Star δήλωσε πως η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 του μοιραίου τρένου και είχε έρθει στην Αθήνα.

«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο» συγκλονίζει φίλη της 23χρονης.

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες των αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών να ταυτοποιήσουν το DNA των γονιών της με κάποιο από τα 108 δείγματα που βρέθηκαν στο σημείο της εθνικής τραγωδίας.

«Όποιος ήταν στο σημείο της έκρηξης μπορεί και να μην βρεθεί»

«Δεν βρέθηκε η κοπέλα που αναζητείται, δεν έχουμε σορό», είπε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, μιλώντας στο MEGA.

«Αν βρέθηκαν άνθρωποι στο σημείο της έκρηξης, σαφώς θα μπορούσαν και να μην βρεθούν στοιχεία από εκείνους. Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο, θα μπορεί και να μην βρεθεί» συγκλονίζει η κυρία Λεονταρή.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News