Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤέμπη: Η παιδίατρος που θρήνει για την 20χρονη κόρη της – «Είμαι...

Τέμπη: Η παιδίατρος που θρήνει για την 20χρονη κόρη της – «Είμαι τυχερή που ήταν στη ζωή μου γι` αυτά τα χρόνια»

Η παιδίατρος μητέρα της Μαρίας Θωμαής, θύματος του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη μίλησε στο T-live και στη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη. Σε έναν μήνα θα γιόρταζε τα 20α της γενέθλια. Το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη της έκοψε ξαφνικά το νήμα της ζωής της, σταματώντας για πάντα τα όνειρα της.

«Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Και ότι είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου για αυτά τα χρόνια. Ήταν ειδικής αγωγής σχολή ναι. Είχε πρώτη Απριλίου γενέθλια. Γινόταν 20. Σε έναν μήνα» δήλωσε η γνωστή παιδίατρος από τη Θεσσαλονίκη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η μητέρα της Μαρίας Θωμαΐδος αναφέρθηκε στο βράδυ της  28ης Φεβρουαρίου, το βράδυ που το παιδί της επέστρεφε από την τριήμερη της εκδρομή.

«H Μαρία Θωμαή μαζί με μια φίλη της από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης επέστρεφαν από την εκδρομή τους στην Αθήνα. Ήταν να πάρουν το τρένο της Δευτέρας για να επιστέψουν, όμως παρέτειναν την εκδρομή τους, παίρνοντας τελικά το μοιραίο τρένο.  Η μητέρα  της  μίλησε  τελευταία φορά μαζί της στις 09:00  το βράδυ.

«Είχε πάει εκδρομή στην Αθήνα, έχουν κάποιους φίλους και θα πήγαιναν ένα διήμερο στην Πάτρα. Ήταν να γυρίσουν Δευτέρα, τελικά είπαν να γυρίσουν Τρίτη πρωί και το Τρίτη πρωί, έγινε Τρίτη βράδυ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στις 12.30, γιατί είχα μιλήσει 9 η ώρα, γιατί με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι έχουν καθυστέρηση και θα αργήσουν λίγο να έρθουν και θα έρθουν γύρω στις 12.

Και μιλάω μαζί της δωδεκάμισι και δεν το σηκώνει, αλλά επειδή συχνά έπεφτε και η μπαταρία της, θεώρησα ότι κάτι τέτοιο έγινε. Στις 4.00 άρχισα να ψάχνω, να προσπαθώ να επικοινωνήσω με νοσοκομεία  και με τα σχετικά. Ήταν ή στο πρώτο βαγόνι ή στο κυλικείο» εξομολογήθηκε η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης στον Alpha.

«Είμαι τυχερή που ήταν στη ζωή μου γι` αυτά τα χρόνια»
Τα πιο σημαντικά