Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤέμπη: «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας, πоνάμε πάρα πολύ για το σπλάχνо...

Τέμπη: «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας, πоνάμε πάρα πολύ για το σπλάχνо που χάσαμε» – Συγκλоνiζει ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα

Μετά από 9 μήνες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου μετά από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, η οικογένεια της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, θα παραλάβει τιμητικά το πτυχίο της από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

O πατέρας της Χρήστος Χούπας μίλησε σχετικά στο «Πρωινό» του Ant1 λέγοντας:

«Έχουμε χάσει τον ύπνο μας, πονάμε πάρα πολύ για το σπλάχνο που χάσαμε. Έχασε τη ζωή της ξαφνικά και με βίαιο τρόπο. Βυθίστηκαν στον ωκεανό τα όνειρα ενός παιδιού. Η παθογένεια του τρένου είναι αυτή που σκότωσε την κόρη μου.

Δεν κοιμόμαστε γιατί δεν χάσαμε ούτε γάτα ούτε σκυλί, παιδί χάσαμε. Από μία αρμονική και όμορφη οικογένεια, σε ένα δευτερόλεπτο πήγαμε στις χαροκαμένες οικογένειες.

Δεν αντέχω να πάω να πάρω το πτυχίο της. Το συζήτησα με την σύζυγό μου και είπαμε εμείς να μην πάμε, αλλά να πάνε τα παιδιά μας. Τα παιδιά το δέχτηκαν και θα πάνε με τους φίλους τους και με τα ανίψια μου να το παραλάβουν.

Το θέλω πάρα πολύ, είναι ο καρπός και ο μόχθος του παιδιού μου, αλλά από την άλλη πλευρά είναι τρεις φορές κηδεία, γιατί τώρα ξέρω τι γίνεται, ενώ στην κηδεία ήταν η έκπληξη. Έλεγα «συμβαίνει σε μένα όλο αυτό; Μήπως είναι όνειρο»; Τώρα ξέρω πια. Κοιτάξτε τι τρώει το χώμα! Κοιτάξτε τι τρώει το χώμα, μια κούκλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:Τα πιο σημαντικά