Τέμπη: Δεν είχαν βάλει σε καμιά βάρδια για τον μήνα Μάρτιο τον 59χρονο σταθμάρχη

9 Μαρτίου, 20235:22 ΜΜ
More videos

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη έρχεται στο φως.

Ο 59χρονος σταθμάρχης είχε τεθεί εκτός βαρδιών στο σταθμαρχείο Λάρισας για τον Μάρτιο, καθώς από έγγραφο προκύπτει ότι το όνομα του δεν υπάρχει σε καμία βάρδια για αυτό τον μήνα.

Το πρόγραμμα που περιλάμβανε τις βάρδιες του μήνα Μαρτίου βγήκε από τους υπεύθυνους στις 25 Φεβρουαρίου και φαίνεται οτι δεν ήταν μέσα σε αυτές με το πιθανότερο σενάριο να είναι γιατί οι συνάδελφοι του δεν τον εμπιστεύονταν σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Το συγκεκριμένο έγγραφο μάλιστα βρίσκεται τα χέρια της ανακρίτριας.

Σε καμιά βάρδια του Μαρτίου στο σταθμαρχείο της Λάρισας δεν υπήρχε το όνομα του 59χρονου σταθμάρχη. Τον είχαν βάλει να εργάζεται σε πολύ μικρότερα σταθμαρχεία, όπως των Νέων Πόρων και της Καλαμπάκας, απ’ όπου περνούν πολύ λιγότερα τρένα.

Αυτό ίσως να δείχνει ότι οι συνάδελφοι του δεν τον εμπιστεύονταν και την μοιραία νύχτα που έγινε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα είναι πιθανόν να έκανε βάρδια λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, προφανώς για να πάρουν κάποιοι ρεπό.

Οπως προκύπτει από το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου ο 59χρονος είχε τοποθετηθεί μόνο σε πέντε νυχτερινές βάρδιες στο σταθμαρχείο Λάρισας τον συγκεκριμένο μήνα.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News