Τέμπη: Αποσωληνώθηκε 20χρονος που επέβαινε στο 5ο βαγόνι

7 Μαρτίου, 20232:27 ΜΜ
More videos

Ο πατέρας του 20χρονου τραυματία του δυστυχήματος των Τεμπών, μίλησε στην εκπομπή Action24 και ενημέρωσε για την κατάσταση υγείας του γιου του.

Αποσωληνώθηκε 20χρονος από την τραγωδία στα Τέμπη

Η υγεία του 20χρονου βελτιώνεται σταθερά και αυτό αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο νέο μέσα στον θρήνο που άφησε πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Νίκος Στρατέλος, πατέρας του 20χρονου, ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όσο και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και συγκίνησε, τονίζοντας «Εμένα το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο».
Ο πατέρας του νεαρού έκανε και μία παράκληση να μην παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην τραγωδία αυτή. «Μία παράκληση, σεβασμός στους ανθρώπους, να θάψουν τα παιδιά τους και να φύγουν όσοι είναι στο νοσοκομείο για τα σπίτια τους. Όπως είπε ο πατέρας του 20χρονου, ο γιος του ο Στέλιος ήταν στο 5ο βαγόνι, πήγε στο πρώτο για να πάρει κάτι και τη στιγμή της σύγκρουσης βγήκε μαζί με άλλα παιδιά από ένα σπασμένο τζάμι. Όπως έμαθε από την κοπέλα του νεαρού, το παιδί πήρε οξυγόνο στο ΕΚΑΒ έφτασε έγκαιρα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News