Τέμπη: 20χρονος τραυματίας πλήρωσε από την τσέπη του ειδικό νάρθηκα

9 Μαρτίου, 20235:12 ΠΜ
More videos

Ένας 20χρονος επιζών από το βαγόνι νούμερο 2 της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη, περιγράφει τα όσα βίωσε τη στιγμή της τραγωδίας.

Ο 20χρονος Άγγελος Φανουράκης μίλησε στην εκπομοή «Live News» περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Ήμουν στο βαγόνι νούμερο 2, τέταρτο κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, είδαμε μια μεγάλη λάμψη από τη φωτιά και μετά ακολούθησε ένα μικρό κενό.

Έπειτα, το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν. Ήμασταν τρία άτομα μέσα στο βαγόνι αυτό και βρεθήκαμε εκτός από τις θέσεις μας» είπε ο 20χρονος.

«Βρεθήκαμε στο βαγόνι με τα υπόλοιπα παιδιά, πετάξαμε τις βαλίτσες και μετά κρεμαστήκαμε και πηδήξαμε. Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο, χτύπησα κάτω δεξιά τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα» συνέχισε ο νεαρός επιβάτης που σώθηκε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Πλήρωσε μόνος του τον ειδικό νάρθηκα για τη μέση του

Όπως εξήγησε ο Άγγελος, από την τσέπη του αναγκάστηκε να πληρώσει τον ειδικό νάρθηκα για τα κατάγματα που υπέστη στη μέση από τη σύγκρουση των τρένων.

«Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο χτύπησα τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα» είπε ο νεαρός, ενώ ερωτώμενος γιατί επιβαρύνθηκε με το κόστος, εξήγησε:

«Πλήρωσα μόνος μου τον κηδεμόνα γιατί αλλιώς δεν θα τον έπαιρνα. Ήμουν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισαςοι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν και με φρόντισαν πάρα πολύ καλά.

Το εξάρτημα που χρειαζόμουν για τη μέση μου έπρεπε να αγοραστεί από ιδιώτη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News