Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤέλος ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1

Τέλος ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1

Αλλαγές αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα να ρίχνει αυλαία.

Βάσει συμβολαίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα ολοκληρώσουν την περιπετειώδη αυτή σεζόν στις 15 Απριλίου, οπότε θα αφήσουν κενό στο πρόγραμμα του σταθμού. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν το κανάλι θα ανανεώσει το συμβόλαιο ή θα ζητήσει παράταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Reallife, ο σταθμός φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αντικαταστήσει την παρέα του Αντώνη Κανάκη με το τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος» που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, συμφώνησαν την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού στη μέση της σεζόν με πέντε επεισόδια την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, ενώ ο προγραμματισμός θέλει το το τηλεπαιχνίδι να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Το τηλεπαιχνίδι αναμένεται να προβάλλεται πέντε φορές κάθε εβδομάδα καθώς η παραγωγή του έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και πλέον μπαίνει στη τελική ευθεία των προετοιμασιών του.

Συνεπώς, οι Ράδιο Αρβύλα αναμένεται σύντομα να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές, καθώς το συμβόλαιο τους με το κανάλι του ΑΝΤ1, ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να καλύπτει το κενό που θα αφήσουν.

Τα πιο σημαντικά