Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤέλος η ξανθιά Έλλη Στάη: Έκανε στα μαλλιά της το καινούργιο χρώμα...

Τέλος η ξανθιά Έλλη Στάη: Έκανε στα μαλλιά της το καινούργιο χρώμα που κυκλοφορεί και όλες ρωτάνε ποιο είναι

Μια μεταμόρφωση στην εμφάνισή της επέλεξε να κάνει η Έλλη Στάη, αφήνοντας πίσω της το ξανθό μαλλί που την χαρακτήριζε όλα αυτά τα χρόνια.

Η δημοσιογράφος επέλεξε να σκουρύνει την απόχρωση των μαλλιών της, κάτι που είναι εμφανές σε μια από τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram.

Πρόσφατα, βρέθηκε στην Πρέβεζα, όπου παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες. Με μια θετική διάθεση και ένα φωτεινό χαμόγελο, η Έλλη Στάη φωτογραφήθηκε στον φακό με ένα athleisure look.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η Έλλη Στάη έχει αλλάξει την απόχρωση των μαλλιών της, εγκαταλείποντας το ξανθό χρώμα που είχε χαρακτηρίσει τις ανταύγειες της.

1 41 2 33

Δείτε πως ήταν τα μαλλιά της Έλλης Στάη πριν την αλλαγή:

Έλλη Στάη athleisure look 1 Έλλη Στάη athleisure look 3

“Καρφώθηκαν” όλοι στα πόδια της: Κουκλάρα στα 69 της η Έλλη Στάη, τόλμησε να φορέσει αυτά και αποθεώθηκε

Η Έλλη Στάη εμφανίστηκε με εξαιρετική φινέτσα στην Αθήνα, παρευρισκόμενη σε μια λαμπερή εκδήλωση. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και η Vogue Greece αναβίωσαν τον μυθικό «Χορό της Αμυγδαλιάς», μια εμβληματική χοροεσπερίδα που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου και εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον σημαντικές εορταστικές εκδηλώσεις της κοσμικής Αθήνας τη δεκαετία του ’30.

Σε μια βραδιά όπου το επίσημο ντύσιμο συνδύαζε μοναδικά το παρελθόν με τη σύγχρονη αισθητική, λαμπεροί καλεσμένοι από τον κλάδο της φιλοξενίας, της ναυτιλίας, της επιχειρηματικής κοινότητας, της πολιτικής, της τέχνης, της μόδας και της ψυχαγωγίας απήλαυσαν μια εξαιρετική εμπειρία στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Έλλη Στάη

Advertisement

 

 

Για την περίσταση, η Έλλη Στάη επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με κλασική γραμμή, το οποίο συνδύασε με μια μαύρη μπλούζα διακοσμημένη με παγιέτες και ένα εντυπωσιακό κολιέ με λευκά μαργαριτάρια.

chic 1

Προσέθεσε την τελευταία πινελιά στο σύνολό της με λευκές γόβες που διακοσμούνταν με πέρλες. Ήταν ένα σχέδιο που μάλλον θα συνάντα κάποιος σε μία νυφική εμφάνιση, και αυτό έκανε τη διαφορά στο ντύσιμό της.

Έλλη Στάη

Τα πιο σημαντικά