Τέλος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο – «Σεισμός» στη showbiz

13 Οκτωβρίου, 20211:53 ΜΜ

«Οργίασαν» οι φήμες για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, φέρνοντας «σεισμό» στη showbiz και δείχνοντας πως υπάρχουν «μαύρα σύννεφα» στο γάμο τους.

Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και λένε πως το θέλημα της Ελένης είναι εδώ και πολύ καιρό κόντρα στο θέλημα του Ματέο Παντζόπουλου. Το ότι τα μέσα θέλησαν να μιλούν για γάμο που ποτέ κανείς δεν είδε, κανείς, δεν άκουσε και κανείς φυσικά δεν επιβεβαίωσε, δεν σημαίνει πως ο γάμος έγινε ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος της κόντρας με τον Ματέο Παντζόπουλο που τους φέρνει στα άκρα

Μάλιστα, ακόμα και από το μαιευτήριο, το ζευγάρι βγήκε με την νεογέννητη κόρη τους και με τον Μάκη να φέρει στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου τον «τίτλο» του συντρόφου της Ελένη Μενεγάκη, ενώ έγινε γνωστό και το ποιος βάπτισε τη Μαρίνα. Η Ελένη, λοιπόν, θέλει να είναι στην τηλεόραση και δεν την βγάζει από το μυαλό της.

Αντίθετα ο Ματέο δεν την θέλει με τίποτα να επιστρέφει, όπως δεν ήθελε και τα παρελκόμενα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήθελε τους παπαράτσι, τις φωτογραφήσεις.

Το ζουμί είναι πως αυτός ο χειμώνας, αντί να κυλήσει με στην χαλαρότητα και σε μακράς διαρκείας διακοπές, αντί η Ελένη να είναι ευτυχισμένη, που επιτέλους θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, τελικά είναι σε διαρκή και μεγάλη τριβή με τον Ματέο.

Τέτοια τριβή, που δεν αποκλείεται να έρθει η «βόμβα» και, μάλιστα, εντελώς ξαφνικά, όπως έχει ξανασυμβεί για την παρουσιάστρια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News