Τέλος οι εβδομαδιαίες εκπομπές για το Ράδιο Αρβύλα.

21 Δεκεμβρίου, 201612:25 ΠΜ
More videos

Το τέλος της εβδομαδιαίας μετάδοσης του «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε χθες μέσα από την εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης, προξενώντας έκπληξη στους τηλεθεατές.

Όπως είπε, ήταν μία απόφαση, η οποία είχε παρθεί από το καλοκαίρι, ωστόσο περίμεναν να το ανακοινώσουν πριν από τις γιορτές.

Η εκπομπή θα προβάλλεται από τον Ιανουάριο, μία ή δύο φορές το μήνα, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου προγράμματος.

Η πιο επιτυχημένη τους τηλεοπτική πρόταση, από πλευράς τηλεθέασης, που χαρίζει στον σταθμό τηλεθεάσεις άνω του 40% κάθε Δευτέρα βράδυ, θα πάψει να προβάλλεται κάθε Δευτέρα.

maxhnews

Για την ακρίβεια, όπως ανακοίνωσε στο κλείσιμο της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης, η σατιρική εκπομπή θα βγαίνει μία με δύο φορές το μήνα (πάλι Δευτέρα) και όποτε η ομάδα κρίνει πως είναι έτοιμη. “Όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο δεν θα εμφανιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά ή δύο φορές το μήνα. Αυτό ακόμα κι εμείς δεν το έχουμε αποφασίσει” σημείωσε.

“Είχαμε πάρει μια απόφαση, ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… θα την κάνουμε όχι πιο συχνή, το αντίθετο” είπε ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της αποφώνησης για την τελευταία εκπομπή του 2016.

thestival

Ο Κανάκης έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η απόφαση δεν έχει να κάνει με τον τηλεοπτικό σταθμό που τους φιλοξενεί. “Ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να έχει Ράδιο Αρβύλα θα ήταν χαρά του. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα” σημείωσε.

Ο Σαλονικιός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έχει δείξει στην εκπομπή του και τόνισε πως “μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα”. Άλλωστε όπως είπε, στόχος είναι να κρατηθεί ο πήχης ψηλά και ως εκ τούτου, χρειάζεται χρόνος για να βγαίνουν οι εκπομπές όπως πρέπει.

[news247]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News