Τέλος από το STAR η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

12 Μαρτίου, 20234:23 ΜΜ
More videos

Τελικά τα κατάφεραν. Πήγαν ακόμη χειρότερα και από την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά. Είναι απ’ ότι μαθαίνω οριστικό. Δεν πρόκειται να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου στη συχνότητα του STAR.

  • Αν και πρόκειται για low budget εκπομπή τα τόσο χαμηλά νούμερα που κάνει, τα σχεδόν μηδενικά εμπορικά και η ανύπαρκτη προώθηση των βραδινών προγραμμάτων του καναλιού δεν φέρνουν κανένα όφελος στο κανάλι.

Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις πάνω από 10 αποχωρήσεις συνεργατών πίσω από τις κάμερες. Νέα ομάδα θα αναλάβει να στήσει το καινούργιο πρωινό ποια όμως θα είναι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

  • Και ούτε φυσικά έχουν αποφασιστεί ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια. Δίδυμο παρουσιαστών δεν πρόκειται να υπάρξει τη νέα σεζόν. Ένα πρόσωπο θα έχει τα ηνία της παρουσίασης.

Χωρίς βέβαια όπως σας έχω γράψει εδώ και μέρες να αποκλείεται το σενάριο να καταργηθεί η ψυχαγωγία από τη συγκεκριμένη ζώνη και να αντικατασταθεί με ενημέρωση.

Έτσι θα μπορούσε να δημιουργηθεί και μια συμπαγής ζώνη με ισχυρό εκτόπισμα και φυσικά πυλώνα της την Ζήνα Κουτσελίνη που για μια ακόμη χρονιά σαρώνει στις τηλεθεάσεις.

Πηγή: nassosblog

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News