Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤελικός Conference League: Με διαπίστευση η προσέγγιση των κατοίκων στα σπίτια τους

Τελικός Conference League: Με διαπίστευση η προσέγγιση των κατοίκων στα σπίτια τους

Με διαπίστευση από το τοπικό ΑΤ θα μπορούν οι κάτοικοι των δρόμων πέριξ του γηπέδου της Ν.Φιλαδέλφειας να προσεγγίσουν τα σπίτια τους την ημέρα του τελικού

Διαπίστευση από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα θα χρειαστούν όσοι κατοικούν στους δρόμους πέριξ της OPAP Arena προκειμένου να φτάσουν στα σπίτια τους την ημέρα του τελικού του Conference League.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιους ακριβούς δρόμους θα αφορά η ανάγκη έκδοσης διαπίστευσης, ούτε τα ακριβή δικαιολογητικά που θα απαιτούνται για την έκδοση της διαπίστευσης, αναμένονται, επομένως, οι σχετικές διευκρινίσεις από την ΕΛΑΣ.

Τις προηγούμενες ημέρες διανεμήθηκε σε κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας το κάτωθι ανυπόγραφο έγγραφο το οποίο αναφέρει τις πιθανές οδούς τους κατοίκους των οποίων αφορά η έκδοση διαπίστευσης.

filadelfia

Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί για την διεξαγωγή του τελικού είναι πρωτοφανή για ποδοσφαιρικό αγώνα, με μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές θα υπάρχουν τουλάχιστον 5 ζώνες ελέγχου, που θα ξεκινούν σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το γήπεδο, όπου από την πρώτη κιόλας ζώνη θα ελέγχονται και θα σκανάρονται τα εισιτήρια.

Τα πιο σημαντικά