Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
#blackfridayΗ τέλεια απάντηση της Κάμερον Ντίαζ στη Γκουίνεθ Πάλτροου στην ερώτηση γιατί...

Η τέλεια απάντηση της Κάμερον Ντίαζ στη Γκουίνεθ Πάλτροου στην ερώτηση γιατί παντρεύτηκε τόσο μεγάλη

Είναι γνωστό, ότι η διάσημη ηθοποιός αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον τραγουδιστή Μπέντζι Μάντεν σε μια ρομαντική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς το 2015 και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ωστόσο, αυτό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι πριν από λίγες ημέρες είναι ο λόγος για τον οποίο η Κάμερον Ντίαζ επέλεξε να περιμένει μέχρι τα σαράντα δύο της χρόνια για να επισημοποιήσει τη σχέση της με έναν άντρα.

bc1e47d553d76f0b23ccb647d3f0d914

Μια από τις κολλητές της και συγκεκριμένα η Γκουίνεθ Πάλτροου, τόλμησε να την ρωτήσει και μάλιστα δημοσίως και η ίδια δεν δίστασε να δώσει μια απάντηση που ήταν «όλα τα λεφτά»!

2d50415371a07a980a3f3a9d5e002be3

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο «health summit» του Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο οποίο έδωσε το «παρών» η ταλαντούχα Ντίαζ (μαζί με τη Μιράντα Κερ, τη Νικόλ Ρίτσι και την Τόρι Μπερτς) ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη της απόφαση και η απάντηση της είχε ως εξής:

«Εχει να κάνει με το γεγονός, ότι απλά δεν είχα γνωρίσει το σύζυγο μου μέχρι τότε. Πριν από εκείνον, είχα απλά αγόρια. Και υπάρχει μια πραγματικά τεράστια διαφορά ανάμεσα στους συζύγους και τα αγόρια».

Ακόμη, η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε το πώς ο Μάντεν την κάνει να αισθάνεται ισότιμη του.

b4bb3b512ae2aab7dbb7d92bc2dd6a0f

«Εχω ένα σύζυγο που είναι ο σύντροφος μου στη ζωή και σε όλα τα υπόλοιπα. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους! Είμαστε πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο, αλλά μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Με κάποιο τρόπο ο σύζυγός μου μπόρεσε να μου δείξει τι σημαίνει να μην είσαι μέρος μιας σχέσης, αλλά να είναι ίσος».

Τα πιο σημαντικά