Τεχνίτρια νυχιών έκανε 23 χρόνια για να μεγαλώσει τα μεγαλύτερα νύχια του κόσμου

13 Σεπτεμβρίου, 20179:32 ΠΜ

Μια γυναίκα από το Τέξας στέφθηκε με τον τίτλο των μακρύτερων νυχιών του κόσμου – και συνολικά έχουν μήκος περισσότερο από 5 μέτρα.

Τα μακριά νύχια ανήκουν στην Αϊάνα Γουίλιαμς, μια τεχνίτρια νυχιών από το Χιούστον του Τέξας.

Τα νύχια της, κάθε ένα από τα οποία είναι μόλις λίγο λιγότερο από 60 εκατοστά, έχουν κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες στην έκδοση του 2018.

Μια γυναίκα από το Τέξας στέφθηκε με τον τίτλο των μακρύτερων νυχιών του κόσμου – και συνολικά έχουν μήκος περισσότερο από 5 μέτρα.

Έχοντας ξοδεύσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της μεγαλώνοντας τα νύχια της, περισσότερα από 23 χρόνια, εμπνεύστηκε πρώτα από έναν φίλο και θέλει να συνεχίσει να τα μεγαλώνει.

Έχει αποκαλύψει επίσης ότι το πιο δύσκολο πράγμα που κάνει κάποιος με τόσο μεγάλα νύχια, τα οποία μπορεί να χρειαστούν μέχρι και μια εβδομάδα για να βαφτούν, είναι να φορέσει το παντελόνι του.

Ενώ την προσέχουν συχνά για τα νύχια της και ξέρει ότι είναι μάλλον μοναδική, οι φίλοι και η οικογένειά της πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό.

Για να φροντίσει τα νύχια της, η Αϊάννα χρησιμοποιεί αντιβακτηριδιακό σαπούνι και βούρτσα για να τα καθαρίζει καθημερινά.

Τα μακριά νύχια ανήκουν στην Αϊάννα Γουίλιαμς, μια τεχνίτρια νυχιών από το Χιούστον του Τέξας

Τα νύχια της, κάθε ένα από τα οποία είναι μόλις λίγο λιγότερο από 60 εκατοστά, έχουν κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, στην έκδοση του 2018

Και για να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν, εφαρμόζει τακτικά σκληρυντικό και ένα λεπτό στρώμα ακρυλικού.

«Να ενημερώσω τα παιδιά μου ότι μπορεί να γίνει κάτι που θέλουν να επιτύχουν. Χρειάζεται θάρρος, πειθαρχία και υπομονή, αλλά μπορεί να επιτευχθεί », δήλωσε η Αϊάννα για το λόγο της αίτησής της για το βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες.

«Είμαι ενθουσιασμένη και τιμημένη. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φαντάστηκα ότι θα  καταφέρω να μπω στο βιβλίο Γκίνες.”

Για να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν, εφαρμόζει τακτικά σκληρυντικό και ένα λεπτό στρώμα ακρυλικού.

[dailymail]

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News