Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής της Πεντέλης

23 Ιουλίου, 2022 1:41 ΠΜ
More videos

Στην ταυτοποίηση του «μαυροντυμένου» εμπρηστή, ο οποίος διακρίνεται σε βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας, να προκαλεί εστία φωτιάς σε δέντρο στη Χριστούπολη Σπάτων, ενώ ήταν σε εξέλιξη τα μέτωπα στο Ντράφι και την Πεντέλη, προχώρησαν οι Αρχές.

ΠΗΓΗ: nantiareport.gr

Τον άνδρα με τα μαύρα ρούχα ο οποίος έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό την Τετάρτη (20/07-17:56) λίγα χιλιόμετρα από τα ενεργά μέτωπα στο Ντράφι της Παλλήνης και την Πεντέλη να προκαλεί εμπρόθετο εμπρησμό με εστία φωτιάς, ενώ οι πυροσβεστικες δυνάμεις ήταν απασχολημένες σε συμβάντα, αναφέρουν πληροφορίες ότι ταυτοποίησαν οι Αρχές. Παράλληλα, ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλα συμβάντα εμπρησμού και το ενδεχόμενο συνεργών στη δράση του .

Το βιντεοληπτικό υλικό είχε παραδοθεί από κάτοικο της περιοχής, καθώς ο ίδιος μίλησε στο Alpha και δήλωσε, «Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες».

Ενώ πολίτης ο οποίος με πυροσβεστήρα επιχειρεί να κατάσβεση της φωτιάς, περιγραφει, «Είδα τι έκανε και σκέφτηκα να κινηθώ προς το μέρος του. Όμως βλέποντας τη φλόγα αμέσως άρπαξα τον πυροσβεστήρα και έτρεξα. Φυσούσε τόσο δυνατά με ριπές που ήταν θέμα δευτερολέπτων ν