Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤαυτοποιήθηκαν άλλοι δύο 20χρονοι για την δολοφονία του Άλκη – Η ανακοίνωση...

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο 20χρονοι για την δολοφονία του Άλκη – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Μία ανάσα από την σύλληψη ακόμα δύο ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη και της παρέας του, είναι η Αστυνομία.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Με ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, γνωστοποίησε πως έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση ακόμα δύο νεαρών, εκτός του 23χρονου που έχει ήδη συλληφθεί.

Πρόκειται για δύο 20χρονους, αμφότεροι Αλβανικής καταγωγής, εις βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση σε βάρος δύο ατόμων τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, από κοινού με τον 23χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου, ανακοινώνεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα.

Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

 

Τα πιο σημαντικά