Ταξίδι με 265 χλμ/ώρα και «λαθρεπιβάτη» ένα φίδι (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου, 2014 12:01 ΠΜ
More videos

Φανταστείτε ότι έχετε βγει βόλτα με την παρέα σας και η κάμερα στο ρεζερβουάρ καταγράφει την ηλιόλουστη ημέρα. Ξαφνικά κάτι κίτρινο εμφανίζεται να κινείται εμπρός της ενώ το κοντέρ δείχνει 265 χ.α.ω. Και διαπιστώνετε ότι πρόκειται για ένα φίδι επάνω στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας. Τι κάνετε;

Η πιο «φυσιολογική» αντίδραση θα ήταν να πηδήξετε από τη μοτοσυκλέτα ή τουλάχιστον να περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό σας. Ο βραζιλιάνος πρωταγωνιστής της ιστορίας όμως παρέμεινε καθ’ όλα ψύχραιμος, μείωσε ταχύτητα και κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα του, περιμένοντας το φίδι να αποχωρήσει.

Η απίστευτη ιστορία καταγράφηκε στη Βραζιλία, σε ένα στενό δρόμο όπου ο πρωταγωνιστής απολαμβάνει μια γρήγορη βόλτα με την παρέα του. Ξαφνικά διαπιστώνει κάποια κίνηση στο ρεζερβουάρ, μάλλον καθυστερημένα όπως φαίνεται κι από το βίντεο. Όμως το βλέμμα του οδηγού δεν έχει κάποιο λόγο να κοιτάξει το σημείο όπου βρισκόταν το φίδι.

Όταν το διαπίστωσε, το κοντέρ έδειχνε 266 χ.α.ω. Άρχισε να μειώνει ταχύτητα σταδιακά και τελικά σταμάτησε, κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα και περίμενε να αποχωρήσει το φίδι.

Τι είχε συμβεί; Το φίδι είχε εισχωρήσει στο κάτω μέρος του φέρινγκ της Suzuki GSXR ενώ η μοτοσυκλέτα ήταν παρκαρισμένη. Αφότου ξεκίνησε, η άνοδος της θερμοκρασίας ανάγκασε το φίδι να αναζητήσει διέξοδο από το καυτό περιβάλλον του κινητήρα και αυτό που βρήκε ήταν τη δεξιά μεριά του πιρουνιού για να καταλήξει στο τιμόνι (διακρίνεται στο 0.26′).

Το συγκεκριμένο φίδι έγινε το ταχύτερο ερπετό του φυσικού βασιλείου, ο αναβάτης αναδείχθηκε πιο ψύχραιμος ακόμη κι από τον Colin Edwards (έχει πηδήξει από τη μοτοσυκλέτα του με 210 χαω επειδή φλεγόταν) ενώ η συγκεκριμένη βόλτα θα του μείνει για πάντα αξέχαστη…

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε μας στο facebook: