Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
διεθνήTαξίδεψε για να της κάνει έκπληξη και την βρήκε αγκαλιά με τον...

Tαξίδεψε για να της κάνει έκπληξη και την βρήκε αγκαλιά με τον εραστή της-Το χειρότερο απ’όλα; Ήταν ντυμένος αρκούδος!

Βρε τον καημένο τι έπαθε

Αποφάσισε να φορέσει στολή αρκουδάκι με ένα τεράστιο κεφάλι για την περίσταση. Το περιστατικό έγινε viral στο Twitter, αφού μοιράστηκε από τον χρήστη @T_Radiosonde, ο οποίος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του περιστατικού.

Ένα βίντεο του συμβάντος δείχνει ότι ο άνδρας βγάζει το κεφάλι της στολής, ενώ σε εκείνο το σημείο η κοπέλα ξαφνικά τον παρατηρεί και αφήνει την αγκαλιά του άλλου άντρα για να τρέξει πίσω από τον φίλο της, που έφυγε απογοητευμένος, προσπαθώντας να του προσφέρει αγκαλιά. Εν τω μεταξύ, ο άντρας φόρεσε ξανά το κεφάλι της στολής, πιθανώς για να κρύψει τα δάκρυα του.

Προφανώς, επειδή αυτό είναι το διαδίκτυο, τίποτα δεν μπορεί να επαληθευτεί επακριβώς. Αλλά αρκετοί χρήστες του Reddit ισχυρίζονται ότι ο άντρας με τη στολή επέστρεψε σπίτι μετά από στρατιωτική θητεία και απλά ήθελε να κάνει έκπληξη στη φίλη του. Ένας χρήστης του Reddit, ο ismokecrayolas, ισχυρίστηκε ότι είναι φίλος του άντρα που φορούσε τη στολή, γράφοντας: «Ο τύπος που τον απάτησε η κοπέλα του είναι στενός μου φίλος. Τον έβγαλα έξω για ζεστό ρόφημα και μπύρα. Αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από σχέσεις. Θα τον συνεφέρουμε.» Ο ίδιος φίλος ισχυρίστηκε επίσης ότι ο άνδρας στο κοστούμι με τη στολή έβγαζε επιπλέον χρήματα εκτός από την κανονική δουλειά του, βγάζοντας φωτογραφίες με ανθρώπους με την στολή του στο κέντρο της πόλης.

Το tweet έχει πάνω από 83.000 likes σε αυτό το σημείο και αρκετά σχόλια έχουν ταυτιστεί με τον άντρα με την στολή. «Εντελώς θλιβερό, του αξίζει κάποια καλύτερη», σχολίασε κάποιος. Η Redditor u / Thatguywhokills2 σχολίασε το βίντεο, λέγοντας: «Φανταστείτε να πρέπει να επιστρέψετε στη δουλειά σας μετά από αυτό.» Κάποιος άλλος σχολίασε: «Ο τρόπος που φοράει το κεφάλι της στολής του και να κρέμεται είναι αποκαρδιωτικός.»

Τα πιο σημαντικά