Τατιάνα Κοχζενβίκοβα: Η γυναίκα με τον πιο δυνατό… κόλπο στον κόσμο!

20 Ιουλίου, 20151:53 ΜΜ
More videos

Ναι καλά διαβάσατε διαθέτει τον πιο δυνατό κόλπο στον κόσμο, αφού μπορεί και… ανυψώνει πράγματα που ζυγίζουν πολλά κιλά. 

Η Τατιάνα Κοχζενβίκοβα, είναι μια Ρωσίδα γυμνάστρια που από το 2009, κατέχει ένα άτυπο ρεκόρ άρσης βαρών. Μπόρεσε και σήκωσε με τον… κόλπο της 17 κιλά και 690 γραμμάρια. Και όλα αυτά σε μια ζωντανή εκπομπή που τίτλο έχει: The shocking body show.

tatianakolpos3

Η Τατιάνα είναι 40 ετών, και από τα 20 της γυμνάζει τους εσωτερικούς μύες του κόλπου της, κυρίως με τη μέθοδο Κέγκελ. Η μέθοδος Κέγκελ είναι μια άσκηση που ενδυναμώνει τους δυο βασικούς μύες που βρίσκονται κατά μήκος της μήτρας και οι οποίοι και τη στηρίζουν αλλά και την περιβάλλουν.

B08SJkwCQAA3Yn1

Η Τατιάνα είπε πως χρειάζονται μόνο 5 λεπτά κάθε μέρα και η οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να γυμνάσει τους μύες του κόλπου της: «να κρατήσεις τους μύες αυτούς σφιγμένους για κάποια δευτερόλεπτα» θα πει και θα συνεχίσει: «Εγώ τα κάνω εδώ και 20 χρόνια. Οι μύες μου έχουν σφίξει τόσο πολύ που μπορώ και σηκώνω πράγματα με τον κόλπο μου».

tatianakolpos2

«Και δεν είναι μόνο αυτό. Με την ενδυνάμωση των συγκεκριμένων μυών, το σεξ αποκτά μεγαλύτερη απόλαυση». Σήμερα η Τατιάνα είναι πλέον διάσημη προπονητής «κολπικών μυών», και μάλιστα έχει ειδικευτεί και στα εξής: Ανάκτηση και σύσφιξη μετά τη γέννα. Δεξιότητες στο σεξ. Ιδανικοί γλουτοί σε 5 ημέρες.

tatyana-kozhevnikova

Προσοχή το βίντεο από την εκπομπή, περιέχει σκηνές που κάποιοι μπορεί να τις εκλάβουν ως ενοχλητικές.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News