Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΤάσος Ιορδανίδης: «Όταν γνώρισα την Θάλεια ήμουν σε σχέση, μόλις την είδα...

Τάσος Ιορδανίδης: «Όταν γνώρισα την Θάλεια ήμουν σε σχέση, μόλις την είδα ένιωσα πως κάτι γίνεται»

Στην εκπομπή «The 2Night Show» προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο σύζυγος της Θάλειας Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αλλά και θεατρικός παραγωγός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς»  μίλησε για το πώς ξεκίνησε η σχέση του με την ηθοποιό, Θάλεια Ματίκα, τον γάμο τους, την πατρότητα, τα επαγγελματικά ρίσκα στις θεατρικές παραγωγές και την έπαρση στα πρώτα του βήματα.

«Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, όταν γνώρισα την Θάλεια. Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι», ανέφερε και αποκάλυψε ότι σε εκείνο το ραντεβού, το πρώτο, είχε πάρει όλα τα DVD από το video club γιατί δεν ήξερε τι ταινίες της άρεσαν.

Για τις θεατρικές παραγωγές και τις αποτυχίες τόνισε:

«Μου έχει τύχει να μην πηγαίνει καλά μια θεατρική παραγωγή και να δανειστώ χρήματα από φίλους για να καλύψω τα έξοδα. Έχω πέσει, έχω ξανασηκωθεί και θα συμβεί πάλι αυτό. Είχα αποφασίσει να μην ξανακάνω θεατρική παράσταση, με είχε “απειλήσει” με διαζύγιο και χαριτολογώντας η Θάλεια να μην το ξανακάνω. Με πήρε όμως ο Στέφανος Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο “Άλφα”. Τρικούβερτος καβγάς με τη Θάλεια, που βέβαια το είδε θετικά αλλά είχε την ανασφάλεια και έτσι μπήκα στη διαδικασία ξανά», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Η Σοφία Βογιατζάκη με έκανε ηθοποιό. Δεν είχα ποτέ αυτή τη σκέψη. Πήγαινα στη θεατρική ομάδα του σχολείο για να χάσω μάθημα. Με τη Σοφία είμαστε οικογενειακοί φίλοι και μου λέει “είσαι ηλίθιος; δεν θα γίνεις ηθοποιός;”. Εγώ σκεφτόμουν τη δημοσιογραφία ή τη γαλλική φιλολογία. Έδωσα εξετάσεις και της είπα ότι με έπαρση ότι αν δεν περάσω στη δραματική του Εθνικού δεν θα πάω. Στο ξεκίνημα είχα έπαρση που αν με έβλεπα τώρα θα με πλάκωνα στο ξύλο», πρόσθεσε.

Για τον πώς απέβαλλε την έπαρση: «Έχασα τον πατέρα μου και άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είμαι άτρωτος, μια ερωτική απογοήτευση, η έλευση των παιδιών μου, η οικονομική αποτυχία ήταν μερικά από τα πράγματα που με έκαναν να αποβάλλω την έπαρση. Η Θάλεια είναι η ζωντανή μου συνείδηση, αισθάνομαι τυχερός και σίγουρος γιατί νιώθω ότι θα είναι εκεί για εμένα, πάντα», κατέληξε ο Τάσος Ιορδανίδης.Τα πιο σημαντικά