«Ποιον βασανίσατε εχθές με την απαράδεκτη συμπεριφορά σας; Τον Μητσοτάκη; Τον επιχειρηματία; Τον βουλευτή;»
Ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο facebook, πήρε θέση σχετικά με την ξαφνική στάση εργασίας των εργαζομένων του Μετρό, μετά από θάνατο συναδέλφου τους σε εργατικό δυστύχημα!
Ο έμπειρος παρουσιαστής και δημοσιογραφικός τονίζει πως γίνεται μια χούφτα συνδικαλιστές να βασανίσουν 4 εκατ. Αθηναίους με μια τους απόφαση! Πως έτσι ξαφνικά πήραν μια απόφαση για στάση εργασίας χωρίς να έχουν προειδοποιήσει τον κόσμο, βάζοντας όλους σε μια τεράστια ταλαιπωρία!
Είναι απολύτως σεβαστό ότι οι άνθρωποι θέλουν να απεργήσουν για ένα δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε έναν συνάδελφό τους και ταυτόχρονα. Τι θα γινόταν όμως αν έλεγαν πως «Λόγω του τραγικού δυστυχήματος του συναδέλφου μας γι αυτούς και αυτούς τους λόγους αύριο Πέμπτη 12 με 6 στάση εργασίας»;
Οι συνδικαλιστές των ΜΜΜ μετά το χθεσινό τραγικό δυστύχημα θα μπορούσαν να έχουν μαζί τους όλο τον κόσμο ,αντίθετα ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τους βρίζουν. Ακόμη και αυτοί που είναι κόντρα στην Κυβέρνηση και μισούν τον Μητσοτάκη ,εχθές συνασπίστηκαν εναντίον της παλαβομάρας μιας χούφτας συνδικαλιστών.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Δούση:
«Μπορούν μια χούφτα συνδικαλιστές να βασανίσουν 4 εκ Αθηναίους;
🆘Είναι ρητορικό το ερώτημα! Φυσικά και μπορούν και το έκαναν εχθές το απόγευμα. Στην Ελληνική Σοβιετία. Στην χώρα που κάνουν ότι γουστάρουν οι συνδικαλιστές εχθές αποφάσισαν ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση να ταλαιπωρήσουν & να βασανίσουν 4 εκ πολίτες.
✌🏼Η ανακοίνωση τους….
(ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΩΣ ΤΙΣ 18:00 ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 1 (ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ), 2 ΚΑΙ 3 ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΜ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/11)
🆘Γιατί αυτό; Ένας εργαζόμενος της ΣΤΑ.ΣΥ. έχασε τη ζωή του γύρω στις 8 το πρωί της Τετάρτης στην επισκευαστική βάση του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος, αρχιτεχνίτης τροχαίου υλικού, καταπλακώθηκε από βαρύ εξοπλισμό κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών σε συρμό.
❤️Μάλιστα. Είχαμε ένα βαρύ εργατικό δυστύχημα που μπορεί να φταίνε οι διοικήσεις ΣΤΑΣΥ, το υπουργείο Μεταφορών ,η Κυβέρνηση ΟΛΟΙ.
🆘Ο κόσμος τι φταίει ρε ανάλγητοι; Τι φταίει ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να φτάσει στον Ευαγγελισμό με βαρύ εγκεφαλικό; Τι φταίει ο εργαζόμενος που μετά από 10 ώρες δουλειά θέλει να γυρίσει στο σπίτι του; Τι είμαστε όλοι εμείς; Γιατί να βασανιστούμε χιλιάδες άνθρωποι από τους συνδικαλιστές;
🆘Ποιον βασανίσατε εχθές με την απαράδεκτη συμπεριφορά σας; Τον Μητσοτάκη; Τον επιχειρηματία; Τον βουλευτή; 🆘Εμένα στο ΙΧ μου μέσα μου σπάσατε τα νεύρα. Οκ ,αντί για 30 λεπτά για να φτάσω στο σπίτι μου έκανα 1,5 ώρα!!! Το τι μπινελίκι φάγατε δεν μπορώ να το περιέγραψω!!!! Αλλά οκ το ξεπέρασα. Έφτασα σπίτι,κατέβασα μία τζινάρα ηρέμησε το νευρικό μου σύστημα.
🆘Στην πραγματικότητα τον απλό φτωχό κόσμο βασανίσατε που χρησιμοποιεί το Μετρό τα Τράμ γενικά τα ΜΜΜ! 🆘Συνδικαλιστές κρατικοδίαιτοι και ανάλγητοι τους πελάτες σας στην πραγματικότητα βασανίσατε.
🆘Ερώτημα. Χάσατε έναν συνάδελφο σας. Στεναχωρηθήκατε,πικραθήκατε,είχατε οργή μέσα σας. ΔΕΚΤΟ. ΣΕΒΑΣΤΟ. Τι θα γινότανε δηλαδή αν λέγατε σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. «Λόγω του τραγικού δυστυχήματος του συναδέλφου μας γι αυτούς και αυτούς τους λόγους αύριο Πέμπτη 12 με 6 στάση εργασίας»
❤️Ποιος θα έλεγε κουβέντα; Ποιός δεν θα σας στήριζε; Ποιός θα έλεγε πως δεν έχετε 1000% δίκιο;
🆘Αντίθετα εσείς με τσαμπουκά, με θράσος,με γαϊδουρινή συμπεριφορά επιλέξατε να μας ξεσκίσετε να μας βασανίσετε να μας ταλαιπωρήσετε 4 εκ ανθρώπους. Άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο.
🆘Αλλά μεταξύ μας. Καλά κάνετε και μας πηδάτε αφού μπορείτε. Καλά κάνετε που είσαστε Κράτος εν κράτει. Καλά κάνετε και με την ασφάλεια του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού έχετε ομήρους ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.
🆘Το ωραίο της ιστορίας. Ενώ οι συνδικαλιστές των ΜΜΜ μετά το χθεσινό τραγικό δυστύχημα θα μπορούσαν να έχουν μαζί τους όλο τον κόσμο ,αντίθετα ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ τους βρίζουν. Ακόμη και αυτοί που είναι κόντρα στην Κυβέρνηση και μισούν τον Μητσοτάκη ,εχθές συνασπίστηκαν εναντίον της παλαβομάρας μιας χούφτας συνδικαλιστών.
🆘Μπράβο σας ρε μάγκες. Συγχαρητήρια….»
