Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
celebritiesΤάσος Χαλκιάς: Με αuτήν την πασίγνωστη κούκλα ηθοποιό είναι παντρεμένος εδώ και...

Τάσος Χαλκιάς: Με αuτήν την πασίγνωστη κούκλα ηθοποιό είναι παντρεμένος εδώ και 48 χρόνια και το ξέρουν λίγοι

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς στην Ελλάδα, που μετρά πάρα πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην υποκριτική.

Ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και απασχολεί την επικαιρότητα μόνο με τα επαγγελματικά του βήματα, ενώ κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, είναι μαζί με την Πένυ Παπουτσή 48 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία και υπερλατρεύουν. Τα στηρίζουν συνεχώς σε κάθε τους βήμα και απόφαση.

«Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου», είχε πει ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη του για την γυναίκα του.

tasos chalkias me autin tin pasignosti koykla ithopoio einai pantremenos edo kai 48 chronia kai to xeroyn ligoi

tasos chalkias me autin tin pasignosti koykla ithopoio einai pantremenos edo kai 48 chronia kai to xeroyn ligoi 1 1920x3024 1 scaled 1tasos chalkias me autin tin pasignosti koykla ithopoio einai pantremenos edo kai 48 chronia kai to xeroyn ligoi scaled 1

tasos chalkias me autin tin pasignosti koykla ithopoio einai pantremenos edo kai 48 chronia kai to xeroyn ligoi 1 1920x3024 1 scaled 1


Τα πιο σημαντικά