Τατσόπουλος για Τούρκο στρατιωτικό: «Εθνική ντροπή η αίτηση να αρθεί το άσυλο»

31 Δεκεμβρίου, 2017 12:16 ΜΜ
More videos

Την απόφαση της κυβέρνησης να υποβάλει αίτηση ακύρωσης του ασύλου στον τούρκο στρατιωτικό μετά την οργή της Άγκυρας καυτηριάζει με ανάρτησή του στο Facebook ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας λόγο για «κατάπτυστη κυβέρνηση» και «ασπόνδυλα ανθρωπάκια».

«Δεν προλάβαμε καν να χαρούμε για την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να προσφέρει πολιτικό άσυλο σε έναν από τους οκτώ τούρκους ικέτες, εναρμονισμένη πλήρως με την αντίστοιχη τελεσίδικη απόφαση του Άρειου Πάγου για τη μη έκδοσή τους και, μόλις η Άγκυρα γάβγισε -“η παροχή πολιτικού ασύλου θα έχει συνέπειες”-, πανικόβλητη η κατάπτυστη ελληνική κυβέρνηση, ναι, έκανε το μέχρι πρότινος αδιανόητο: υπέβαλε αίτηση ακύρωσης της απόφασης για πολιτικό άσυλο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.

Έτσι, παρά τα παχιά της λόγια, συνεχίζει ο συγγραφέας, παρά τα φούμαρά της για ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, για διαχωρισμό των τριών εξουσιών και πλήρη σεβασμό στις αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, το τσίρκο του Τσίπρα, του Καμμένου και του Κοτζιά απέδειξε περίτρανα αυτό που ο πρωθυπουργός ποτέ δεν διέψευσε, αυτό που ο κόσμος είχε τούμπανο και ο ίδιος κρυφό καμάρι: πράγματι ο Τσίπρας, κατά παράβαση κάθε αρχής δικαίου, είχε υποσχεθεί στον δικτάτορα της Τουρκίας να επιστρέψει τους Οκτώ και, να που τώρα, μπροστά στα μάτια μιας εμβρόντητης κοινής γνώμης, ξεκινάει την υλοποίηση της υπόσχεσής του.

«Αυτή η κυβέρνηση είναι ένα μπουλούκι από φοβισμένα ανθρωπάκια που, όχι το ανάστημά της δεν μπορεί να σηκώσει απέναντι στον τούρκο τύραννο, αλλά θρασύτατα επαίρεται και για το αντίθετο. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει. Καμία ανοχή από την αντιπολίτευση σε αυτήν την εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση. Έως ότου πέσει, τυχαίνει πάλι ο κλήρος στην ελληνική δικαιοσύνη να διασώσει την εθνική μας αξιοπρέπεια. Να τρίψει στη μούρη αυτών των ασπόνδυλων υποκριτών την αίτηση ακύρωσης και κάθε αίτησης ακύρωσης στο μέλλον» καταλήγει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο facebook: