Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤασία για Κασιδιάρη που την είπε σκιάχτρο: «Nεοναζί κανίβαλος»

Τασία για Κασιδιάρη που την είπε σκιάχτρο: «Nεοναζί κανίβαλος»

Ευχήθηκε να εκτελέσει η Δικαιοσύνη το χρέος της και να ¨ξεβρωμίσει η Βουλή” από το “φασιστικό μόρφωμα¨. Χαρακτήρισε “νεοναζί κανίβαλο” τον Κασιδιάρη ο οποίος εξύβρισε την ίδια, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες

Την ελπίδα της ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα εκτελέσει το χρέος της απέναντι στους υπόδικους χρυσαυγίτες για να ξεβρωμίσει η Βουλή από αυτούς εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου απαντώντας σε ένα ακόμη χυδαίο παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη.

“Δεν θα απαντήσω σε ένα παραλήρημα που ακούστηκε μέσα στη Βουλή από κάποιον νεοναζί κανίβαλο, γιατί για κανίβαλο πρόκειται” είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου σχολιάζοντας τον Κασιδιάρη ο οποίος σε ένα κρεσέντο σεξισμού, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας τη χαρακτήρισε “σκιάχτρο” για τους πρόσφυγες. “Αυτό που θα ευχηθώ είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη να εκτελέσει το χρέος της για να ξεβρωμίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και ξενοφοβικό λόγο” ανέφερε η βουλευτής.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου εξέφρασε, όμως, και τη δυσαρέσκειά της για τα καθυστερημένα αντανακλαστικά που επέδειξε ο προεδρεύων της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, στο ρατσιστικό παραλήρημα Κασιδιάρη. “Καλό είναι να δείχνουμε καλύτερα αντανακλαστικά και να αντιδρούμε σε τέτοιες χυδαιότητες” ανέφερε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Τα πιο σημαντικά