Ταριχευτής μετέτρεψε νεκρό κουνέλι σε τοστιέρα

3 Απριλίου, 20188:36 ΜΜ

Ένας ταριχευτής έφτιαξε μια ειδική κατασκευή για το Πάσχα μετατρέποντας ένα κουνέλι σε τοστιέρα.

Ο 22χρονος φοιτητής Τζακ Ντεβανέι είναι ένας ταριχευτής που έκανε την διαφορά χάρη στις ασυνήθιστες δημιουργίες του.

Το τελευταίο του έργο είναι ένα νεκρό κουνέλι που λειτουργεί σαν τοστιέρα. Το βίντεο στο προφίλ του Τζακ στο Facebook δείχνει το ψωμί να πετάγεται ψημένο από την πλάτη του κουνελιού.

Δείτε το βίντεο

“Δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα σου από το να βρεις μια τρίχα στο πρωινό σου, οπότε πως θα σας φαινόταν να βγάλετε το πρωινό σας από την πλάτη ενός λαγού; Η τέλεια Πασχαλινή δημιουργία”, έγραψε ο Τζακ στο προφίλ.

“Λειτουργεί σαν μια κανονική τοστιέρα, αλλά θα αφαιρέσω μερικά πράγματα για να το σταματήσω αυτό, γιατί ξέρω ότι σίγουρα κάποιος θα βάλει φωτιά με αυτό”, πρόσθεσε.

Ο Τζακ έγινε διάσημος πέρσι όταν έφτιαξε μια μολυβοθήκη από έναν νεκρό αρουραίο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

“Τα προϊόντα μου πωλούνται περισσότερο στην Αμερική, αλλά και στην Νορβηγία. Νομίζω ότι είναι τέλειο που μπορώ να πουλάω αυτά που φτιάχνω”, ανέφερε.

“Δούλευα 9 χρόνια σαν χασάπης γι’αυτό την έχω απλοποιήσει κάπως την διαδικασία στο μυαλό μου. Επίσης, εξαιτίας αυτού ήξερα πως βγάζω το δέρμα από μερικά ζώα”, ανέφερε.

O Tζακ υποστηρίζει ότι παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για την δουλειά του υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι τρελός με αυτό που κάνει.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News