Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤάνια Τσανακλίδου για Σάσα Σταμάτη: «Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε με μπράβους σε παράσταση...

Τάνια Τσανακλίδου για Σάσα Σταμάτη: «Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε με μπράβους σε παράσταση και τη διέκοψε»

Η Τάνια Τσανακλίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της για τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (2/12) στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, σχολιάζοντας με σκληρά λόγια την Σάσα Σταμάτη

H Τάνια Τσανακλίδου δεν έμεινε αμέτοχη στον σάλο, που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή την διακοπή της παράστασης του Χριστόφουρου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο «Καρέζη». Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε τα όσα συνέβησαν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: «Το Δελφινάριο έψαχνε και μπήκε αλλού» – Εξαλλοι οι χρήστες στο Twitter για τη συμπεριφορά της στον Ζαραλίκο

«Ένα τηλεσκουπίδι, μπήκε λέει, με μπράβους σε παράσταση και την διέκοψε. Να δω τι άλλο περιμένουμε να συμβεί για να ξυπνήσουμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους», έγραψε η Τάνια Τσανακλίδου αναφερόμενη στη Σάσα Σταμάτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα η δημοσιογράφος δικαιολογήθηκε για το «ντου» στην παράσταση, κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε μεταξύ άλλων πως «ο λόγος που εχθές το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της σάτιρας και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά».

Παράλληλα, υποστήριξε πως είναι «γελοίο να λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους» και εχθές βρισκόταν μαζί με φίλους της. «Μου αρέσει η κανονική και όχι η επιλεκτική και κατευθυνόμενη σάτιρα που εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καραμπινάτες ψευτιές. Θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο παραπάνω… μυγιάγγιχτη, για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Τα πιο σημαντικά