Χάσκι κατέρρευσε όταν το παράτησαν κλειδωμένο σε ένα καυτό αμάξι για 2 ώρες

22 Ιουλίου, 2018 12:24 ΠΜ
More videos

Υποτίθεται ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή που πρέπει να απολαμβάνουμε τα δροσιστικά παγωτά, τις ωραίες συναυλίες και τις βουτιές στις παραλίες.

Δυστυχώς όμως είναι και η εποχή που πολλοί ασυνείδητοι αφήνουν τα σκυλιά τους μέσα σε αυτοκίνητα που η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή όσο κάνουν τα ψώνια τους στο σούπερ μάρκετ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας σκύλος απελευθερώθηκε από ένα κλειδωμένο αμάξι μετά από 2 ολόκληρες ώρες.

Στην Αγγλία τις τελευταίες μέρες η θερμοκρασία αγγίζει τους 29 βαθμούς κελσίου στο εξωτερικό. Μέσα σε ένα κλειδωμένο αμάξι μπορεί να διπλασιαστεί σε μερικές ώρες.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από την Σαμάνθα Κλαιρ Χαρτγουιτζ που εντόπισε τον σκύλο μέσα στο αυτοκίνητο στην πόλη Γουιλσάιρ της Αγγλίας.

Deadline News

“Μπράβο στους ιδιοκτήτες του σκύλου που θεώρησαν σωστό να αφήσουν το χάσκι τους μέσα στο αυτοκίνητο”, έγραψε η Σαμάνθα.

Deadline News

“Το εισιτήριο στάθμευσης τους δείχνει ότι έφτασαν στις 10:47 π.μ. Το σκυλί βρέθηκε από μένα και τον συνάδελφό μου σε κακή κατάσταση γύρω στις 12:35 μ.μ. Το εισιτήριο στάθμευσής τους έδειχνε ότι σκόπευαν να αφήσουν το αυτοκίνητο σε αυτή την θέση μέχρι τις 1:46 μ.μ”, πρόσθεσε η Σαμάνθα.

Deadline News

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία που μόλις έφτασε, έσπασε το τζάμι και απελευθέρωσε τον σκύλο.

Deadline News

Η Σαμάνθα ανέφερε ότι όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες του σκύλου δεν κατάλαβαν γιατί είχε γίνει τόσο μεγάλο θέμα και άρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν.

Eυτυχώς τώρα ο σκύλος είναι καλά. Δεν έγιναν συλλήψεις.

[ladbible]