Τάμτα: Η κόρη της, Άννυ, έγινε 27 ετών και είναι ολόιδιες – Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της

13 Νοεμβρίου, 2022 4:47 ΠΜ
More videos

Η Τάμτα έγινε μανούλα σε πολύ μικρή ηλικία και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Άννυ, η οποία σήμερα 12-11 έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 27 ετών.

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες pop τραγουδίστριες του κοινού, το οποίο και από την πρώτη στιγμή την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα και για αυτόν τον λόγο μάλιστα εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει ένα μεγάλο φαν κλαμπ.

Η Τάμτα, πέρα από την μεγάλη της αγάπη για τη μουσική, η μεγαλύτερή της αδυναμία ζωγραφίζεται στο πρόσωπο της κόρης της, Άννυ, η οποία και πάντοτε είναι η προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και να κάνει. Μαμά και κόρη έχουν μόλις 15 χρόνια διαφορά και μοιάζουν αρκετά.

Η Τάμτα έχει μιλήσει πολλές φορές για την κόρη της Αννυ και το πόσο δεμένες είναι. Την απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία και στην ουσία μεγάλωσαν μαζί. Μάλιστα ο περισσότερος κόσμος βλέποντάς τις πιστεύει ότι είναι αδελφές!

Σήμερα, 12-11 η Άννυ έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 27 ετών, με την μαμά της να της εύχεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Η τραγουδίστρια είναι πολύ περήφανη για την κόρη της, που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη!