Τάμα στην Παναγία για να γίνει καλά ο Γιώργος Τράγκας – «Με τη βοήθεια του Θεού…»

11 Δεκεμβρίου, 20218:43 ΜΜ

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Σωτηρία εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας που νοσεί με κορονοϊό. Ο δημοσιογράφος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και υπέστη έμφραγμα.

Με βάση τα όσα ανέφερε νωρίτερα σε ενημέρωσή του, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

Ο κ. Κουρτζίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία γνωστοποιεί πως έκανε τάμα για τον γνωστό δημοσιογράφο: «Το πρώτο τάμα μου για τον πρόεδρο #Τράγκα μόλις έγινε και είναι στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα της Νάξου. Γιορτάζεται πάντα, πέντε ημέρες μετά το Πάσχα (ημέρα Παρασκευή). Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας θα είμαι εκεί και ο Γιώργος θα είναι ξανά κοντά μας υγιής και ΝΙΚΗΤΗΣ».

Ο Γιώργος Τράγκας είχε υποστεί έμφραγμα το βράδυ της Πέμπτης, κάτι που οδήγησε και στη διασωλήνωσή του την επόμενη ημέρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είναι ανεμβολίαστος, μέχρι την Τετάρτη υποστηριζόταν αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ενώ η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος -σακχαρώδης διαβήτης- δημιούργησε αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής. Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση, μετά και το έμφραγμα που υπέστη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News