«Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να γίνω έτσι» Αγνώριστη η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

10 Δεκεμβρίου, 20222:09 ΜΜ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 8/12 η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως κάποτε δεν ασχολούταν καθόλου με την εξωτερική της εμφάνιση, όμως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει.

«Δίνουμε το στίγμα μας με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα δηλαδή, είναι “εγώ”. Τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες, κάποτε δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά», δήλωσε αρχικά.

«Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα “γυναίκα”. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το μπάνιο», συμπλήρωσε.

Εξήγησε μάλιστα, πως στο παρελθόν θεωρούσε πως όλα αυτά είναι «χάσιμο χρόνου» και τόνισε πως έχει ταλαιπωρηθεί πλέον, πολύ για να έχει αυτό το αποτέλεσμα.

«Τα θεωρούσα πολύ γκράντε όλα αυτά. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της, είναι χάσιμο χρόνου. Και αλήθεια έλεγαν. Εγώ χθες για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ, έφαγα όλη τη μέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, είναι μονόδρομος. Εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα», είπε κλείνοντας.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για το βιβλίο της, με τίτλο «Η αγάπη είναι ανακούφιση», το οποίο όπως είπε είναι κατά 60% αυτοβιογραφικό.

«Τα έζησα όλα, τα ξενύχτια, τις καταλήψεις, τις συμπλοκές, τα πάντα. Να με κυνηγούν οι μπάτσοι και να μην ξέρω τον λόγο. Γιατί, δεν είμαι καμιά συνειδητή αριστερή, που είχα διαβάσει τον Μαρξ και τον είχα αποδικωποιήσει και ήμουν συνειδητά στο πεζοδρόμιο για να ρίξω το σύστημα, αλλά ακολουθούσα», αναφέρει.

«Ξύλο δεν έφαγα, δεν ήμουν πολύ τολμηρή. Όταν άκουγα ότι θα γίνει μεγάλο νταβαντούρι, την έκανα με ελαφρά. Υπήρχαν φίλοι μου που την άλλη μέρα ήταν χτυπημένοι ή που ξενυχτήσαν στο τμήμα. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε επίσης, πως στο παρελθόν διατηρούσε ένα μπαρ στα Εξάρχεια, το οποίο είχε αρκετούς θαμώνες και μάλιστα, την ενέπνευσε για το βιβλίο της.

«Είχα πιάσει μια γκαρσονιέρα μόνη μου και γυρνούσα στις 6 το πρωί. Είχα μπαρ με μια φίλη μου, για να μπορέσω να αποκατασταθώ οικονομικά και να πάω μετά στη δραματική. Το ανοίξαμε με τα χρήματα του συζύγου της φίλης μου, που με βοήθησε πάρα πολύ, και του κάναμε απόσβεση. Γινόταν χαμός, μεγάλο σουξέ. Έκλεινε η Μαυρομιχάλη και πάλι οι μπάτσοι από πίσω. Όταν μεγάλωσα, κατάλαβα ότι αυτά είναι μυθιστορηματικά και είπα να τα γράψω», εξήγησε.

Ανέφερε επίσης, πως η ίδια «έχει ζήσει τη σεξουαλική επανάσταση στην Ελλάδα». «Ζω τη χαρά των πραγμάτων στην ωμή αλήθεια, στην απευθείας αλήθεια που ο άλλος δεν έχει κάτι να σκεφτεί, αλλά έχει να βιώσει. Το να πας να πεις στα ίσα σε έναν άντρα “μου αρέσεις, θέλω να γίνει μόνο αυτό” δεν ήταν απλό πράγμα παλιότερα, ήταν τρομακτικό και τώρα ακόμα, είναι κάπως. Τότε στην Ελλάδα ξεκινούσε μία σεξουαλική επανάσταση χωρίς να το καταλαβαίνω ότι και εγώ τη βίωνα», είπε και συμπλήρωσε: «Έλεγα πράγματα στους φίλους μου που δεν λέγονταν εκείνη την εποχή. “Σταμάτα να τα λες έτσι, λίγη σοβαρότητα” μου έλεγαν. Μα σοβαρά ήταν αυτά που έλεγα, δεν είναι ασόβαρο να λες την αλήθεια σου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News