Ταχιάος: Λάθος του δελτίου τύπου – Αρχές του 2024 έτοιμο το Μετρό Θεσσαλονίκης

30 Μαΐου, 20233:35 ΠΜ

«Επέμενα ότι θα επιτύχουμε την λειτουργία του έργου στους πρώτους μήνες του 2024. Από παραδρομή στο δελτίο τύπου του ΑΠΕ-ΜΠΕ που διαχειρίζεται τον σταθμό αναφέρθηκε “μέσα του ’24″»

Σε διευκρινιστική του ανάρτηση ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Νίκος Ταχιάος, τονίζει πως επρόκειτο για λάθος αναφορά στο δελτίο τύπου του Αθηναϊκού Πρακτορείου ως προς τον χρόνο λειτουργίας του Μετρό.

Όπως αναφέρει δεν υπήρξε καμία αναφορά για «μέσα του 24» αλλά πως «θα επιτύχουμε την λειτουργία του έργου στους πρώτους μήνες του 2024».

Αναλυτικά η ανάρτηση με την ηχογραφημένη συνέντευξή του:

Αυτή είναι η πρωϊνή συνέντευξή μου στο ραδιόφωνο Πρακτορείο Μακεδονία-Θράκη 104,9.

Η νέα είδηση είναι πως επιβεβαίωσα ότι έχουμε προσωρινό ανάδοχο της λειτουργίας του μετρό της Θεσσαλονίκης, την κοινοπραξία της μιλανέζικης ΑΤΜ με την γαλλική EGIS και η επικαιροποιημένη πληροφόρηση, όσα ανέφερα για την πρόοδο των εργασιών.

Επέμενα ότι θα επιτύχουμε την λειτουργία του έργου στους πρώτους μήνες του 2024. Από παραδρομή στο δελτίο τύπου του ΑΠΕ-ΜΠΕ που διαχειρίζεται τον σταθμό αναφέρθηκε “μέσα του ’24”.

Πριν καν γίνει καραμέλα στο στόμα των δυσπίστων ή κακοπίστων αυτός ο τίτλος, τον οποίον κάποιοι προέταξαν έναντι των υπολοίπων ειδήσεων της συνέντευξης, σπεύδω να επαναλάβω ότι πρόκειται περί λάθους του δελτίου τύπου και πως παραμένουμε αφοσιωμένοι στον στόχο των αρχών της επόμενης χρονιάς.

Τώρα, αν η αριθμητική των χρονοδιαγραμμάτων σε όσους δεν γνωρίζουν τις αλληλοεπικαλύψεις των δραστηριοτήτων “δεν βγαίνουν”, υπενθυμίζω πως οι ίδιες συζητήσεις γινόταν και για την κατασκευή της αποβάθρας του Σταθμού Βενιζέλου και αυτή ολοκληρώθηκε μαζί με την σιδηροδρομική επιδομή μέσα σε 9 μήνες, οπότε και πέρασε ο πρώτος συρμός.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News