Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
αληθινές ιστορίεςΤα ξαναβρήκα με την πρώην γυναίκα μου αλλά είναι έγκuος από άλλον....

Τα ξαναβρήκα με την πρώην γυναίκα μου αλλά είναι έγκuος από άλλον. Τι να κάνω;

Με τη γυναίκα μου χωρίσαμε πριν από δυο χρόνια γιατί δεν πήγαινε άλλο.

Η ζωή μου μαζί της ήταν δυστυχισμένη, γιατί τσακωνόμασταν κάθε λίγο και λιγάκι για βλακείες έτσι είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα για να δούμε πως θα πάει. Ζοριζόμασταν και οι δύο στη δουλειά και από διάφορες οικογενειακές καταστάσεις που έφταιξαν εν μέρει, έτσι το συζητήσαμε και είπαμε να μείνουμε για ένα διάστημα χώρια, να ηρεμήσουμε και να αποφασίσουμε μετά πώς θέλουμε να κινηθούμε παρακάτω.

Αφήσαμε ο ένας τον άλλον τελείως ελεύθερο και δεν βάλαμε κανένα κανόνα και περιορισμό για όσο ήμασταν χώρια, κάτι που τελικά εκμεταλλεύτηκε όπως αποδείχτηκε. Πρόσφατα ήρθαμε ξανά σε επαφή και είπαμε να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο μας αλλά προχτές ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και πατέρας είναι κάποιος με τον οποίο ήταν μαζί, όσο ήμασταν χώρια.

Η γυναίκα μου ήταν από την αρχή ειλικρινέστατη μαζί μου κάτι που εκτιμώ. Η ιστορία με αυτόν έχει τελειώσει και λέει ότι με αγαπάει και μόνο μαζί μου θέλει να είναι, αλλά θέλει και το παιδί. Όσο ήμασταν παντρεμένοι, δεν μου είχε εκφράσει ποτέ κάποια επιθυμία να γίνει μητέρα. Την αγαπώ, αλλά το σοκ είναι μεγάλο για μένα. Ένα παιδί που δεν είναι δικό μου κάνει λίγο περίπλοκη την κατάσταση και ανησυχώ για την αντίδραση της οικογένειάς μου όταν το μάθει.

Θέλω να είμαι μαζί της, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω πατέρας για το παιδί της. Όλα γυρίζουν στο μυαλό μου και στο τέλος μπερδεύομαι και δεν ξέρω τι να κάνω. Καμία συμβουλή;

Τάσος

Τα πιο σημαντικά