Τα βρήκαν Μάνος και Ρούλα για το σπίτι

4 Μαΐου, 2022 7:26 ΜΜ
More videos

Τα βρήκαν τελικά Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου όσον αφορά τα πράγματα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Κόττα, προ ημερών έγινε συμφωνία με τον δικηγόρο του Δασκαλάκη κ. Καράμπελα και οι εν διαστάσει σύζυγοι… δεν διεφώνησαν στην «μοιρασιά»!

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Λέων, ισχυρίστηκε πως οι συγγενείς της θανούσης ενημερώθηκαν πολύ καθυστερημένα για τον θάνατό της ενώ άφησε αιχμές και τον κάτοχο του πληρεξουσίου της θανούσης και πρώην σύζυγο της Πισπιρίγκου: «Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να ζητήσει σφράγιση του σπιτιού, κάτι που δεν έκανε» τόνισε ο δικηγόρος, αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη. Ανέφερε, επίσης, πως αναζητούνται ακόμη τα κλειδιά του σπιτιού, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος τα έχει. Ο Γιάννης Κόττας έδωσε την απάντηση: Τα κλειδιά τα έχει ο κ. Δασκαλάκης, αφού αυτός έχει υπογράψει το συμβόλαιο με την ιδιοκτήτρια. Θα πρέπει πρώτα να γίνει λύση του συμβολαίου και στη συνέχεια οι όποιοι συγγενείς να προσκομίσουν έγγραφα που αποδεικνύουν τον βαθμό συγγένειας ώστε να γίνουν τα προβλεπόμενα.

Ο κ. Λέων από την πλευρά του αοκάλυψε, πως στα τέλη Μαΐου θα βγει και η έρευνα για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της 69χρονης, ενώ αναφορικά με τους δύο αγοραστές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος επισήμανε πως έχουν δηλώσει ότι δεν το θέλουν για ιδιόχρηση, αλλά να το διαθέσουν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ωστόσο, ο Οργανισμός το αρνήθηκε.

Πηγή: flamis.gr