Τα βαγόνια του μετρό της Ταϊβάν μετατράπηκαν σε αθλητικούς χώρους ενόψει της καλοκαιρινής Πανεπιστημιάδας

16 Ιουλίου, 2017 2:54 ΜΜ
More videos

Η Ταϊπέι, η πρωτεύουσα της Ταϊβάν, προετοιμάζεται για τη διοργάνωση της καλοκαιρινής Πανεπιστημιάδας του 2017. Για να εξαπλωθεί η διαφημιστική εκστρατεία, έκαναν στα οχήματα του συστήματος του μετρό μια αλλαγή, μετατρέποντάς τα σε συγκλονιστικά ρεαλιστικές προσομοιώσεις αθλητικών χώρων.

Η διακόσμηση κάθε βαγονιού εστιάζει κυρίως στα πατώματα που πλέον μοιάζουν με πισίνες, γήπεδα ποδοσφαίρου, πίστες αγώνων και γήπεδα μπάσκετ. Πρόκειται για ένα έργο που διαχειρίζεται η εταιρεία EasyCard, η οποία συγχρονίζει τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε ολόκληρη την Ταϊβάν και το Γραφείο Τουρισμού της Ταϊβάν. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα πρωτότυπα βαγόνια στη γραμμή Σονγκσάν-Ξιντιάν (πράσινη), μια κεντρική διαδρομή του μετρό.

Η Πανεπιστημιάδα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο διεθνές αθλητικό γεγονός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2011, η Διεθνής Αθλητική Ομοσπονδία Πανεπιστημίων ψήφισε συντριπτικά την Ταϊπέι για να φιλοξενήσει τους αγώνες, ξεπερνώντας τη Μπραζίλια, την πρωτεύουσα της Βραζιλίας.

Η καλοκαιρινή πανεπιστημιάδα θα διαρκέσει από τις 19 ως τις 30 Αυγούστου και η Ταϊπέι αναμένει να δει μια τεράστια αύξηση στον τουρισμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

didiforu

chiuwei_bow

xiaojingluo1225

sunny830317

chi._.851229

Taipeitravel Facebook

chi._.851229

bp

chi._.851229

bp

[DesignYouTrust]