Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΤα Τίρανα δεν επιτρέπουν στον Έλληνα ιατροδικαστή να εξετάσει την σορό του...

Τα Τίρανα δεν επιτρέπουν στον Έλληνα ιατροδικαστή να εξετάσει την σορό του Κ.Κατσίφα

Οι αλβανικές αρχές δεν θα επιτρέψουν στην ελληνική πλευρά να στείλει Έλληνα ιατροδικαστή έτσι ώστε να υπάρξει και μια δεύτερη έκθεση για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η οικογένεια του 35χρονου, ζήτησε από την πρώτη στιγμή επισήμως να υπάρχει η δυνατότητα σε Έλληνες τεχνικούς συμβούλους να ερευνήσουν την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Open

Syri.net: Αυτό είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο 35χρονος

Στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφία με το όπλο που είχε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με την αλβανική αστυνομία.

Το syri.net έδωσε τη φωτογραφία από το σημείο που έπεσε νεκρός ο Έλληνας ομογενής. Το όπλο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι ένα τροποποιημένο καλάσνικοφ, εξοπλισμένο με διόπτρα.

1c0afb7609ede76155ecf126582fc592

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Έλληνας ομογενής με το όπλο στα χέρια – Ακούγονται πυροβολισμοί

Ένα βίντεο ντοκουμέντο του Αλβανικού καναλιού Report.tv έχει καταγράψει την στιγμή που ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας έχει το όπλο στο χέρι.

Ακούγονται πυροβολισμοί, ωστόσο από την συγκεκριμένη λήψη δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα.

Ο 35χρονος ομογενής εμφανίζεται στο βίντεο έξω από καφενείο, απ’ όπου ένας θαμώνας τον καταγράφει με το όπλο στα χέρια να τρέχει και να καλύπτεται πίσω από αυτοκίνητα, προφανώς απέναντί του βρίσκονταν Αλβανοί αστυνομικοί.Τα πιο σημαντικά