Το προεκλογικό σποτ της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το Μίνι Κούπερ και το σκασμένο λάστιχο.

11 Σεπτεμβρίου, 20153:09 ΜΜ
More videos

Αυτοσαρκάζεται για την περιπέτεια της στο βουλκανιζατέρ – Τρολάρει τον εαυτό της για το περίφημο «τι είπατε;» στη Βουλή – Επιμένει στην άποψή της για το παράνομο χρέος και λέει όχι στην αποπληρωμή του.

Αυτοσαρκάζεται, χαμογελάει, επιμένει στις απόψεις της και για κανένα λόγο δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει η ίδια το σκασμένο λάστιχο στο Mini Cooper της…
Μια άλλη Ζωή Κωνσταντοπούλου, βλέπουμε στο απολαυστικό τηλεοπτικό σποτ των 42 δευτερολέπτων που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη «Λαϊκή Ενότητα».

Το μήνυμα που εκπέμπεται προς τους πολίτες είναι ότι η «Λαϊκή Ενότητα» λέει την αλήθεια και καλεί τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στα ψέματα των άλλων.

zwi

Σε ολόκληρο το διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κυριαρχεί ο αυτοσαρκασμός. Η πρόεδρος της Βουλής σχεδόν αυτοτρολάρεται για το περίφημο «τι είπατε;» που εξαπέλυε εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων στην αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, επιμένει ότι το χρέος είναι «παράνομο, επονείδιστο, απεχθές και μη βιώσιμο» και προσπαθεί να διαφοροποιήσει πλήρως την πολιτική της πορεία από τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα. «Τα ψεματά τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια όμως έχει διάρκεια» λέει η ίδια η Ζωή.

Η απάντησή της στον φοβισμένο νεαρό που την ρωτά: «Πρέπει να το πληρώσουμε;» είναι ένα ξερό «όχι» που παραπέμπει ευθέως στο δημοψήφισμα.

zwi1

Αυτό όμως που κυριολεκτικά τα σπάει, είναι το σκηνικό με το σκασμένο λάστιχο και το παλαιό Mini Cooper που παραπέμπει ευθέως στην περιπέτεια που είχε η κυρία Κωνσταντοπούλου προ μηνών σε ένα βενιζινάδικο στην Αιδηψό. Η Ζωή πετάει την ρεζέρβα στον νεαρό που κάθεται δίπλα της και έχει κρυμμένο το πρόσωπό του και με την γόβα προσπαθεί να γυρίσει το κλειδί για να στρίψει τα μπουλόνια της σκασμένης ρόδας. Αν μη τι άλλο το διαφημιστικό είναι εμπνευσμένο. Ο καθένας θα το ερμηνεύσει όπως θέλει, η Ζωή όμως μοιάζει να παραδέχεται ότι το περιστατικό στο βενζινάδικο όπου απαίτησε να της αλλάξουν εδώ και τώρα το σκασμένο λάστιχο ήταν αληθινό…

Δείτε το βίντεο

via
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News