«Τα σκότωνες και μου ζητούσες πορτραίτα τους;»: Ξεσπά η ζωγράφος που είχε προσεγγίσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

10 Απριλίου, 2022 5:42 ΜΜ
More videos

Η υπόθεση της Πάτρας έχει σοκάρει το πανελλήνιο και όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική ανάρτηση της ζωγράφου Αλεξάνδρας Κρέζιας στην οποία είχε απευθυνθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν είχαν πεθάνει η 3.5 ετών Μαλένα και η 6.5 μηνών Ίριδα. Η 33χρονη κατηγορούμενη της είχε ζητήσει να της φτιάξει τα πορτραίτα των δυο αγγελουδιών που είχε πετάξει για τη γειτονιά των αγγέλων. Τότε τίποτα δεν προμήνυε τα όσα εφιαλτικά θα μαθαίναμε.

Η καλλιτέχνης τα είχε φτιάξει, συγκλονισμένη από το δράμα και την τραγωδία που είχε χτυπήσει την οικογένεια. Σήμερα όμως που η υπόθεση έχει πάρει άλλη τροπή η ζωγράφος ξεσπά και όπως γράφει χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στην Ρούλα Πισπιρίγκου «Τα σκότωνες και μου ζητούσες πορτραίτα τους;»

«ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥΣ;»

“Ήθελε να ζωγραφίσω τα δύο παιδιά μαζί χαμογελαστά και με φτερά αγγέλου”, είπε. Μάλιστα πρόσφατα σε συνέντευξή της η δημιουργός είχε παραδεχθεί πως μετά απ’ αυτό δεν μπορούσε να ζωγραφίσει και πήγε στον ψυχίατρο.