Τα σενάρια ήταν έτοιμα: Ο λόγος που «κόπηκε» το «50-50» παρά την τεράστια επιτυχία

9 Ιουνίου, 20239:19 ΜΜ

Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έδωσε μία συνέντευξη μετά από πολύ καιρό η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, μία συνέντευξη που είχε ζητήσει ο ίδιος ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του όταν είχε δει τις τελευταίες δηλώσεις της ηθοποιού με αφορμή τον θάνατο της Νόνικας Γαληνέας.

Η Άβα Γαλανοπούλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον λόγο που δεν έγινε τελικά ο τέταρτος κύκλος της αγαπημένης σειράς «Πενήντα Πενήντα», στον οποίο πρωταγωνιστούσε

«Η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν ο τρίτος κύκλος του Πενήντα-Πενήντα. Οι πρώτοι δύο κύκλοι έγιναν το 2005-2007. Τελειώνουμε, χαιρετιόμαστε και μου σκάει να κάνω τους «Γείτονες» το 2007-2009. Γίνονται οι «Γείτονες» και το 2010 μας φωνάζουν για μια τηλεταινία του «Πενήντα-Πενήντα». Το 2011 θέλουν τρίτο κύκλο της σειράς και τελειώνει το 2012.

Και έρχεται την άνοιξη του 2012 ο τέταρτος κύκλος, που ήταν ο πιο αστείος. Έπεφτα κάτω από τα γέλια διαβάζοντας τα σενάρια. Και ενώ ήταν Παρασκευή και Δευτέρα θα ξεκινούσαμε, ο παραγωγός, που εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, παίρνει τηλέφωνο τους πάντες. Εμένα δε με έβρισκε γιατί είχα θέατρο και το είχα κλειστό.

Μόλις τελείωσα Παρασκευή βράδυ, βρήκα 10 κλήσεις. Πήρα τηλέφωνο και μου λέει “Άβα μου γλυκιά δε θα γίνει ο τέταρτος κύκλος, γιατί δε θα μπορέσω να σας πληρώσω, έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα”. Λέω “Νίκο μου να ‘σαι καλά, γεροί και δυνατοί να είμαστε, θα ανταμώσουμε αλλού”. Μου λέει Άβα “είσαι η μόνη που είχες αυτή την αντίδραση..”» αποκάλυψε η ηθοποιός.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News