«Τα ράμματα είναι θανατηφόρα»: Η φωτο της Σούπερ Κικής με αναπηρικό καροτσάκι μετά το χειρουργείο για αφαίρεση λίπους

16 Ιουλίου, 20233:53 ΜΜ

Πριν από λίγες εβδομάδες, η διάσημη influencer Σούπερ Κική μοιράστηκε μια αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Εκεί μας γνωστοποίησε πως υποβλήθηκε σε μια επέμβαση αφαίρεσης λίπους στην περιοχή των μηρών. Μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε από το νοσοκομείο, ενημέρωσε τους ακολούθους της για το ότι θα εισέλθει στο νοσοκομείο για τη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει για την επέμβαση

Η γνωστή influence μιλώντας στο TLIFE είχε δηλώσει: «Γενικά, σε όλη μου τη ζωή παχαίνω και αδυνατίζω. Δεν φτάσει ποτέ βέβαια σε πάρα πολλά κιλά αλλά, επειδή πάχαινα και αδυνάτιζα πάντα, και έχω και κληρονομικό από τη γιαγιά μου που έχει το ίδιο σώμα, είχα μαζέψει λίπος στους μηρούς σε ακραίο όμως βαθμό. Όσο και να αδυνάτιζα, έχω φτάσει μέχρι και 50 κιλά, το σώμα που έμενε ίδιο. Ακριβώς ίδιο όμως και ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό γιατί κατέβαλα μια προσπάθεια αλλά, έβλεπα πάντα το ίδιο πράγμα.»

Σούπερ Κική: Διακοπές στο Παρίσι

Σήμερα, το Σάββατο 15 Ιουλίου, η Σούπερ Κική βρίσκεται στο Παρίσι για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Παρ’ όλα αυτά, μέσα από μια ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα, μοιράστηκε τις εμπειρίες της μετά τη χειρουργική επέμβαση που υπέβαλε, περιγράφοντας τις πρώτες ημέρες της ανάρρωσής της.

«Τα ράμματα είναι θανατηφόρα. Στα περισσότερα μέρη γυρνάω με αναπηρικό καρότσι. Ακόμα δεν είναι έτοιμα, φοράω 24ώρες κολάν small χωρίς κορσέ», έγραψε συνοδευτικά με την φωτογραφία η Σούπερ Κική. Επίσης σε επόμενο story πόζαρε καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι παρέα με την φίλη της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News