Τα πρωτοποριακά ελαστικά της Michelin που δεν χρειάζονται αέρα.

24 Απριλίου, 2016 8:11 ΜΜ
More videos

«Το TWEEL, το ελαστικό radial χωρίς αέρα, μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και είναι η πρώτη λύση radial χωρίς αέρα που παράγεται για το εμπόριο, επιβεβαιώνοντας έτσι την ηγετική θέση της Michelin στον σχεδιασμό της κινητικότητας του μέλλοντος»
εξήγησε ο Ralph Dimenna, επικεφαλής των τεχνολογιών Tweel.

«Το ράντιαλ ελαστικό χωρίς αέρα Tweel, επιτρέπει στη Michelin να μπει σε νέες αγορές και να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της στην αγορά των βιομηχανικών εφαρμογών και μηχανημάτων έργων. Η βιομηχανία έχει ανάγκη για λύσεις που θα συμβάλλουν στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την κερδοφορία. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για επιτυχία»

Πρόκειται για μια ιδέα που παρουσιάστηκε αρχικά ως πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2004, και είναι το μόνο προϊόν στην αγορά που μπορεί να υποσχεθεί χωρίς κανένα συμβιβασμό εγγύηση παραγωγικότητας.

Το ελαστικό αυτό βασίζεται στην παραδοσιακή τεχνολογία των Ράντιαλ αλλά δεν χρειάζεται αέρα, για αυτό και εξαφανίζει το ρίσκο του κλαταρίσματος. Με στόχο την μείωση του χαμένου χρόνου λόγω της επισκευής ελαστικών μετά από ένα κλατάρισμα, πολλές βιομηχανίες ήταν σε αναζήτηση μιας εναλλακτικής που δεν θα μείωνε την ελκτικότητα, την ευκολία χειρισμού και την άνεση.

Το MICHELIN® X® TWEEL® συγκεντρώνει τα παρακάτω πλεονεκτήματα: χωρίς ανάγκη ελέγχου της πίεσης του αέρα, ευκολία στην τοποθέτηση, αντοχή στα χτυπήματα, μεγαλύτερη άνεση και ευκολία για τον χρήστη, παραγωγικότητα και διάρκεια ζωής βελτιωμένη σε σχέση με το συμβατικό ελαστικό.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερες πληροφορίες για το MICHELIN® X® TWEEL® είναι διαθέσιμες στο michelintweel.com