Τα πρώτα λόγια της Λάουρας Νάργες μετά τον χωρισμό της

11 Νοεμβρίου, 2018 11:25 ΜΜ
More videos

Πέρασαν αρκετές ημέρες από τότε που έγινε γνωστό ότι η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν είναι πλέον ζευγάρι. Μετά το Survivor 2 και την επιστροφή του Μουρούτσου στην Αθήνα, τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να έρθουν στη σχέση τους.

Το τελευταίο διάστημα, η Λάουρα Νάργες είχε επιλέξει να απέχει από τα social media. Ωστόσο, τώρα αισθάνθηκε ξανά «ασφαλής», και έκανε μια δημοσίευση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση που της έδειξαν οι χιλιάδες followers της.

Στη νέα της ανάρτηση, η ξανθιά καλλονή ποζάρει με φόντο την Αθήνα και γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου».

View this post on Instagram

Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου 🖤 _____________________________________________________________ #athens #ilovegreece #view #top #sunset #sky #city

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

Ακολουθήστε μας στο facebook: