Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
διάφοραΤα πρόσωπα της αλεπούς: Φωτογράφος αποδεικνύει, ότι κάθε αλεπού έχει ξεχωριστή προσωπικότητα.

Τα πρόσωπα της αλεπούς: Φωτογράφος αποδεικνύει, ότι κάθε αλεπού έχει ξεχωριστή προσωπικότητα.

Όταν κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1960, η Τζέιν Γκούνταλ, έδωσε όνομα στους χιμπατζήδες αντί για αριθμό, αναστάτωσε τον επιστημονικό κόσμο. Τα ανώνυμα ζώα δεν πια απλά ένας αριθμός. Το όνομά τους επιβεβαίωνε την ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητά τους.

“Όταν βλέπεις μια αλεπού, αντικρίζεις μια προσωπικότητα.”

Οι αλεπούδες για παράδειγμα έχουν η καθεμία μια δική της ξεχωριστή προσωπικότητα, όσο και αν κάποιες φορές εμείς οι άνθρωποι τις υποτιμούμε. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά πρόσωπα αλεπούδων, όσες και οι προσωπικότητές τους.

Δείτε παρακάτω τις 12 κυριότερες προσωπικότητες των αλεπούδων.

1

Η χαμογελαστή αλεπού

2

Η χαμογελαστή αλεπού είναι η μητέρα όλων των αλεπούδων. Η ηρεμία και η χαλάρωση είναι το μεσαίο της όνομα. Μπορεί να κάθεται με τις ώρες και να παρακολουθεί τα εγγόνια της να παίζουν, καθώς λιάζεται στον ήλιο.

Η δεσποινίς αλεπού

3

Αυτή η αλεπού έχει προσωπικότητα και δεν φοβάται να το δείξει. Κανείς δεν τολμάει να την κοροϊδέψει. Το τρίχωμά της είναι φουντωτό και λαμπερό κόκκινο. Έχει μυώδες και λεπτεπίλεπτο σώμα και κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί.

Η αλεπού κυνηγός

4

Το τρίχωμά της έχει το χρώμα του απόλυτου κόκκινου. Έχει αυτοπεποίθηση και θάρρος. Δεν σταματάει ποτέ να εξασκεί τις ικανότητές της και είναι πάντα σε εγρήγορση. Επίσης, είναι πολύ πειθαρχημένη.

Η αστεία αλεπού

5

Αν υπάρχει το αλεπουδίσιο χιούμορ, τότε αυτή η αλεπού το έχει. Επίσης, έχει μια μεγάλη και γενναιόδωρη καρδιά. Μπορεί να είναι από τις μικρότερες αλεπούδες που υπάρχουν, αλλά δεν υπολείπεται σε τίποτα απολύτως από τις υπόλοιπες.

Η μαχήτρια αλεπού

6

Ήταν η πιο μικρή από τα αδέλφια, οπότε έπρεπε να δώσει μεγάλο αγώνα και να αντέξει τον σκληρό ανταγωνισμό για να αποδείξει την αξία της. Είναι μοναδική και αποδεικνύει, ότι και τα ζώα έχουν ελεύθερη βούληση και μπορούν να κάνουν τις επιλογές τους.

Η μεγάλη αλεπού

7

Αυτή η αλεπού μοιάζει με τον παππού της οικογένειας, που πλέον είναι χαλαρός και θέλει να ηρεμήσει να απολαύσει την ζωή του. Του αρέσει να γελάει και να διηγείται παλιές ιστορίες.

Η σοβαρή αλεπού

8

Η αλεπού που την σέβονται όλοι. Δεν έχει κακές συνήθεις. Συνήθως, κυνηγάει ποντίκια, τρώει και κοιμάται. Συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες και σπάνια του παραβαίνει.

Η όμορφη αλεπού

9

Αυτή η αλεπού μοιάζει με τον Δον Ζουάν. Καμία αλεπού, ξεκινώντας από τις μεγαλύτερες μέχρι τις μικρότερες δεν μπορεί να του αντισταθεί. Πολύ πιθανόν σε λίγο καιρό να έχει πολλά πολλά παιδιά.

Η πρόθυμη αλεπού

10

Ως μικρή αλεπού της άρεσε να κλέβει σαύρες από τον αδερφό της, αλλά όταν ο αδερφός της μπήκες στην εφηβεία σταμάτησε. Από τότε έχει βελτιώσει θεαματικά τις ικανότητες της στο κυνήγι.

Η φιλόδοξη αλεπού

11

Θέλει να μοιάσει στην μαμά της και να πετύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κυριαρχεί πάνω στα δυνατά αρσενικά με τα υστερικά ουρλιαχτά της. Αλλά, αυτό αντισταθμίζεται από τον όμορφο και γλυκό χαρακτήρα της.

Η ταπεινή αλεπού

12

Δεν θα επιδείξει ποτέ τα κατορθώματά του και δεν θα καταλάβει ποτέ πόσο όμορφος και ακαταμάχητος είναι. Κρατάει την ψυχραιμία σε όλες τις καταστάσεις, όσο άσχημες και αν είναι.

Η νικημένη αλεπού

13

Αυτή η αλεπού έχει δασύτριχο ανάστημα και σημαδεμένο πρόσωπο. Είναι υπερβολικά εύπιστος και φοβάται την σκληρή αλεπουδίσια ζωή. Νοσταλγεί την εποχή που τον φρόντιζε η μαμά του, του έβγαζε τα τσιμπούρια και τους έγλειφε τις πληγές.

roeselienraimond.com | FB | Instagram | 500px

Τα πιο σημαντικά