Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤα «πήρε» ο Γιάννης Πουλόπουλος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Αν μου έλεγες...

Τα «πήρε» ο Γιάννης Πουλόπουλος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Αν μου έλεγες εμένα «άντε κουκλiτσα μου», θα είχα παραιτnθεί»

Τα “πήρε” ο Γιάννης Πουλόπουλος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Αν μου έλεγες εμένα «άντε κουκλίτσα μου», θα είχα παραιτηθεί»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολιάζει με την Κατερίνα Καινούργιου μία φράση που είπε ο Αντώνης Κανάκης και φαίνεται να τον ενόχλησε.

Στην σημερινή εκπομπή (06.02.2024) της «Super Κατερίνας» προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όπου ο Αντώνης Κανάκης αναφέρεται στον Στέφανο Κασσελάκη και λέει χαρακτηριστικά την γνωστή φράση: «άσε μας κουκλίτσα μου».

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει: «Δεν νομίζω ότι ακούστηκε κάπως. Το “άντε κουκλίτσα μου” θα το έλεγα και για τον Γρηγόρη. Είναι έκφραση. Δεν θεωρώ ότι ο Αντώνης Κανάκης ήθελε να προσβάλει ή ότι ήταν σεξιστικό. Αν το έλεγα για τον Γρηγόρη, θα χτυπούσε το ίδιο;» με τον Γιάννη Πουλόπουλο να απαντά: «Αν το έλεγες σε εμένα, θα είχα φύγει και δεν ξέρω τι θα σου είχα κάνει. Αν μου έλεγες στην εκπομπή δημόσια άντε κουκλίτσα μου, όχι απλά θα είχα φύγει αλλά θα είχα παραιτηθεί. Παιδιά αλήθεια να πεις άντε κουκλίτσα μου σε ομοφυλόφιλο άντρα; Αν ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός ήταν διαφορετικός, μπορεί να σε ενοχλούσε. Μην μου πείτε ότι κάποιος έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Θα στράβωνα πάρα πολύ».

«Παιδιά το άσε μας κουκλίτσα μου δεν είναι μία έκφραση; Και ο Μουτσινάς δεν το έλεγε πολλές φορές» συνεχίζει η παρουσιάστρια και ο Γιάννης Πουλόπουλος απαντά: «Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το πράγμα. Εγώ τον Αντώνη, όπως ξέρετε, όχι απλά τον αγαπώ, αλλά είμαι κι ο άνθρωπος που έχω επικοινωνία μαζί του. Εγώ ενοχλήθηκα για αυτό γιατί αισθάνομαι πραγματικά ότι δεν το εννοεί. Σε όλα τα βίντεο που κάνει, ξέρω ότι δεν είναι ομοφοβικός. Το υπογραμμίζω».

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά