Τα πιο παράξενα μηχανήματα αυτόματων πωλητών του κόσμου

15 Ιουνίου, 2015 2:40 ΠΜ
More videos

Δείτε τι μπορείτε να αγοράσετε από αυτόματους πωλητές σε όλον τον κόσμο

Οι αυτόματοι πωλητές είναι μηχανήματα που βρίσκονται συνήθως σε δημόσιους χώρους και τα χρησιμοποιούμε για να αγοράσουμε ένα γρήγορο σνακ, ένα αναψυκτικό ή ένα μπουκαλάκι νερό.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα σε πολλές χώρες του κόσμου μπορεί κανείς να αγοράσει τα πάντα από έναν αυτόματο πωλητή. Από κεκάκια μέχρι και ράβδους χρυσού.

Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να πάρετε από έναν αυτόματο πωλητή…

1. Χρυσό
machine1
Το μηχάνημα «Gold to Go» βρίσκεται στο ξενοδοχείο Emirates Palace στο Αμπού Ντάμπι και πουλά κομμάτια από το πολύτιμο μέταλλο.

2. Ζωντανά καβούρια
machine2Αυτό το μηχάνημα βρίσκεται στην επαρχεία, Χανγκζού, στην Κίνα και αντί για σοκολάτες και Kit Kat πουλάει καβούρια…
machine2a3. Κεκάκια
machine3Το μηχάνημα αυτό φτιάχτηκε από ένα μεγάλο φούρνο στη Νέα Υόρκη και τέθηκε σε λειτουργία στις 25 Μαρτίου του 2014.

4. Χαβιάρι
machine4Μπροστά σε αυτόν τον αυτόματο πωλητή που βρίσκεται στη συνοικία Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες θα δείτε ανθρώπους με λεπτά γούστα και πολύ παχιά πορτοφόλια.
machine4a5. Γραβάτες
machine5Αυτός ο αυτόματος πωλητής βρίσκεται στο Τόκιο και κανείς στην πόλη δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είχε γραβάτα να φορέσει…

6. Ομπρέλες
machine6Κανείς δε θα βρεθεί προ εκπλήξεως από μία ξαφνική μπόρα στην Κίνα.

7. Lego
machine7Ο αυτόματος πωλητής Lego βρίσκεται στο Μόναχο της Γερμανίας.

8. Πίτσα
machine8Στη Γαλλία βρίσκεται αυτό το μηχάνημα που ψήνει και στη συνέχεια πουλάει πίτσες.
machine8a9. Πουρές
machine9Το μηχάνημα της εταιρείας Maggi βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και σας σερβίρει πουρέ σε χάρτινο κουπάκι με κοτόπουλο και σάλτσα.

10. Χορδές κιθάρας
machine10Αυτός ο αυτόματος πωλητής φαίνεται να έχει σκοπό να κρατήσει ζωντανή τη μουσική δίνοντας 24ωρη πρόσβαση σε καινούργιες χορδές κιθάρας κι άλλα αξεσουάρ.

11. Μπαγκέτεςmachine11

Κατευθείαν από ο φούρνο – ή τον αυτόματο πωλητή – αυτές οι μπαγκέτες σερβίρονται φρέσκιες στη στιγμή. Πού άλλου; Στο Παρίσι.

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: