Τα παιδιά αυτά παρακαλούν την οδηγό του λεωφορείου να σταματήσει. Ο λόγος; Πραγματικά απερίγραπτος…

1 Απριλίου, 2015 12:05 ΜΜ
More videos

Όταν οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους με το σχολικό λεωφορείο στο σχολείο, τα εμπιστεύονται κυριολεκτικά σε αγνώστους. Η σκέψη πως είναι πλήρως και άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες όμως είναι καθησυχαστική. Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη.

Ένα συνηθισμένο δρομολόγιο πήρε απρόσμενα τρομακτική τροπή πολλά χρόνια πριν για τα παιδιά του σχολείου Alfred-Almond, της περιφέρειας Allegany Country, της Νέας Υόρκης.

Η κάμερα επιτήρησης κατέγραψε τα παιδιά να δείχνουν αρκετά ανήσυχα και να φωνάζουν προς το μέρος της οδηγού. Ακούγεται καθαρά ένα παιδί να φωνάζει στην οδηγό, να πατήσει το φρένο. Ο λόγος; Η οδηγός του σχολικού λεωφορείου ήταν μεθυσμένη…

Η 55χρονη οδηγός Martha Thompson,  είχε 15% περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα της την στιγμή που μετέφερε τα παιδιά στο σχολείο!

Στο βίντεο ακούγετε καθαρά η ίδια να λέει στα παιδιά να σταματήσουν τις φωνές τη στιγμή που αναπτύσσοντας ταχύτητα, παρασύρει ένα γραμματοκιβώτιο και κυλά με την όπισθεν στη κατηφόρα.

Τα μικρά παιδιά αρχίζουν να κλαίνε ενώ τα μεγαλύτερα της ζητούν επίμονα να σταματήσει το λεωφορείο. Τελικά οι μαθητές, ανοίγουν την πίσω πόρτα του σχολικού και βγαίνουν έξω πάρα τις αντιρρήσεις της οδηγού.

Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε και η οδηγός κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και επειδή έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές τόσων παιδιών.

Είναι αρκετά τρομακτικό το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι οδηγούν μεθυσμένοι και ακόμη περισσότερο αν σκεφτεί κανείς πως κάποιοι μεταφέρουν παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο facebook: