Τα οριγκάμι βοήθησαν ασθενή με καρκίνο να εκπληρωθεί η ευχή της.

5 Οκτωβρίου, 2015 5:13 ΜΜ
More videos

Καμιά φορά το μόνο που χρειάζεται είναι η ελπίδα.

Όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Lauren Krelshem ότι η λευχαιμία της είχε επανέλθει, ενώ είχε κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών πριν από 7 χρόνια, η ελπίδα ήταν το μόνο που της είχε απομείνει.

Η 21 ετών κοπέλα από την Αδελαϊδα της Αυστραλίας έπρεπε να ξαναρχίσει τις χημειοθεραπείες και για να μην τρελαθεί άρχισε να ασχολείται με την τέχνη του οριγκάμι, δηλαδή την ιαπωνική τέχνη του διπλώματος χαρτιού.

Οριγκάμι

1001-cranes-for-lauren7

Η Lauren είχε ακούσει για την ιαπωνέζικη παράδοση που υποστήριζε ότι αν διπλώσεις 1.000 χαρτιά σε στυλ οριγκάμι, θα πραγματοποιηθεί μια ευχή σου. Έτσι, η Lauren άρχισε να φτιάχνει τα 1.000 οριγκάμι, έχοντας πάντα στο μυαλό της την επιθυμία της να θεραπευτεί από τον καρκίνο.

Δεν γνώριζε, όμως, ότι ο φίλος της Jen Frith είχε μάθει τον σκοπό της. Ο Jen μάζεψε και άλλους φίλους και μαζί ξεκίνησαν ένα κίνημα για να υποστηρίξουν το αίτημα της φίλης τους. Άνοιξαν έναν μυστικό λογαριασμό στο Facebook και ενθάρρυναν τον κόσμο να στέλνουν οριγκάμι για την φίλη τους με το χασταγκ #CranesForLauren. Η αντίδραση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

Ευχές από τις αδερφές Germaine από την Γερμανία.

1001-cranes-for-lauren4

Άνθρωποι από όλα τα μέρη του κόσμου έστελναν στην Lauren οριγκάμι ή φωτογραφίες με τα οριγκάμι που είχαν φτιάξει για εκείνη ή φωτογραφίες με τους ίδιους να κρατάνε τα οριγκάμι που έφτιαξαν.

Από την Αυστραλιανή μουσικό, Amber Nichols.

1001-cranes-for-lauren-1

Ακόμη και άνθρωποι που είχαν ακούσει για την ιστορία της Lauren μόνο από τον λογαριασμό που έφτιαξαν οι φίλοι της στο Facebook, έστελναν οριγκάμι για να στηρίξουν την νεαρή κοπέλα.

Από τον Αυστραλιανό θεατρικό ηθοποιό, Patrick Jeremy και τους φίλους του.

1001-cranes-for-lauren2

Από την παραγωγή του μιούζικαλ “Cats”, στο θέατρο Aussie.

1001-cranes-for-lauren3

Στα 21α γενέθλιά της, γυρνώντας στο διαμέρισμά της μετά από καθιερωμένη επίσκεψη στο νοσοκομείο, η Lauren αντίκρισε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της.

Χιλιάδες οριγκάμι σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη είχαν πλημμυρίσει το σπίτι της. Σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού, ακόμα και κρεμασμένα από το ταβάνι υπήρχαν 20.000 οριγκάμι.

Η Lauren και τα 20.000 οριγκάμι της.

1001-cranes-for-lauren5

Αυτό σημαίνει πάνω από 20 ευχές μόνο για την Lauren!

Η Lauren πάλευε με την επανεμφάνιση του καρκίνου,καθώς και με το γεγονός ότι έπρεπε να ξαναρχίσει τις χημειοθεραπείες. Η αντίδραση των ανθρώπων από όλα τα μέρη του κόσμου για μια κοπέλα που δεν γνώριζαν προσωπικά, αλλά τους συγκίνησε η ιστορία της, γέμισε την καρδιά της Lauren με ελπίδα.

20 ευχές στην μάχη ενάντια στον καρκίνο!

Ακολουθήστε μας στο facebook: