Τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα!

6 Φεβρουαρίου, 2015 1:30 ΠΜ
More videos

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε μείνει έκθαμβοι μπροστά στη θέα ενός ηλιοβασιλέματος, πόσο μάλλον στη χώρα μας που ο ήλιος δε χάνεται ποτέ κι ας μας έκανε κολπάκια φέτος!

Σας παρουσιάζουμε μερικά απ τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα που θα μπορούσε να απολαύσει κάποιος στη χώρα μας!…..

Κερί,Ζάκυνθος

tilestwra.gr - big keri zakunthos Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Εδώ, ο κόσμος συγκεντρώνεται από νωρίς σε μια αμφιθεατρική πλαγιά που αγναντεύει το Ιόνιο, για να απολαύσει την θέα του ήλιου που χάνεται στα βάθη του.

Το υπόλοιπο τοπίο είναι επίσης εντυπωσιακό,ένας απότομος γκρεμός στα δεξιά του λόφου και καμία άλλη στεριά στον ορίζοντα,καθότι το Κερί βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Ζακύνθου.

Οία, Σαντορίνη

tilestwra.gr - big oia santorini Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Πείτε ό,τι θέλετε:υπερ-προβεβλημένο,υπερ-φωτογραφημένο,υπερτιμημένο πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση. Όταν ο ήλιος δύει βάφει τη Καλντέρα και τα χρωματιστά σπίτια της Οίας στο χρυσαφί αυτό χρώμα που τους ταιριάζει τόσο!Όσοι δεν το χετε απολαύσει ακόμα,σπεύστε γρήγορα!

Καϊάφας, Ηλεία

tilestwra.gr - big kaiafas hlia Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Από την απέραντη αμμουδιά του,ίχνος στεριάς δεν διακρίνεται στον ορίζοντα.Μετά από μία ολόκληρη μέρα στην φανταστική παραλία του έχουμε την δυνατότητα να δούμε τον ήλιο να βουτά στη θάλασσα! Ένας παλιός θρύλος στη Χαβάη λέει ότι οι ευχές πραγματοποιούνται την στιγμή που η τελευταία ηλιαχτίδα χάνεται στο νερό.

Μύρτος,Κεφαλονιά

tilestwra.gr - big murtos kefalonia Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Το εξωπραγματικό τιρκουάζ των νερών του,το λευκό της βοτσαλωτής παραλίας και τα βράχια που υψώνονται γύρω απ τη παραλία κάνουν το τοπίο ακόμα πιο εντυπωσιακό.Αυτά σε συνδυασμό με έναν κόκκινο ήλιο να βουτά στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου,μας κάνει να μιλάμε για το πλέον φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα του Ιονίου.

Χώρα,Ανάφη

tilestwra.gr - big xwra anafi Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Ακριβώς δίπλα στη Σαντορίνη,η μικρούλα Ανάφη προσφέρει ακριβώς αυτό που δεν μπορεί να δώσει η Σαντορίνη,ηλιοβασίλεμα με ρομάντζο,χωρίς πλήθη και κανέναν ήχο να σας αποσπά.

Μόντε Σμιθ, Ρόδος

tilestwra.gr - big montesmith rodos Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Ο λόφος που υψώνεται πάνω από τη πόλη της Ρόδου,πήρε το σημερινό όνομα του από τον Άγγλο ναύαρχο Σίντεϊ Σμιθ,ο οποίος έστησε εκεί ένα παρατηρητήριο το 1802.Ο λόφος φιλοξενεί τα ερείπια της Άνω Ακρόπολης,τα οποία συμβάλλουν στο εντυπωσιακό θέαμα του ηλιοβασιλέματος.

Πλάκα,Μήλος

tilestwra.gr - big plaka mhlos Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Το γραφικότερο ίσως χωριό του νησιού στεφανώνεται στην κορυφή του από το περίφημο Κάστρο που το βράδυ,φωτισμένο,κάνει το τοπίο ακόμα πιο ατμοσφαιρικό.Το Κάστρο προσφέρει πάνω απ όλα πανοραμική θέα σε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα των Κυκλάδων.Αυστηρά για ερωτευμένους θα λέγαμε.

Άνω Μερά, Φολέγανδρος

tilestwra.gr - big AnwMera folegandros Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Η άγρια ομορφιά της Φολεγάνδρου,τα απότομα βράχια της που βουτούν στη θάλασσα σε αντίθεση με τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος,δημιουργούν ένα επιβλητικό σκηνικό,έστω και αν απο δω δεν φαίνεται ο ήλιος να βουτά στη θάλασσα.

Γιάλοβα, Μεσσηνία

tilestwra.gr - big GIalova Messinia Ίσως τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα! Όταν ο ουρανός πλημμυρίζει με χρώματα…

Η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας,είναι από μόνη της ένα τοπίο μοναδικό.Κι ακόμα περισσότερο όταν ο ήλιος βουτά πίσω από τα γαλλαζοπράσινα νερά της,για να βυθιστεί στη θάλασσα.Αν βρεθείτε το φθινόπωρο στη περιοχή,όπου οι μεταναστευτικοί πληθυσμοί των πουλιών κάνουν την εμφάνιση τους,το θέαμα θα σας θυμίσει ντοκιμαντέρ άλλων χωρών.Αλήθεια!

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: