Τα νέα iPhone 6S δεν φτάνουν για να καλύψουν τη ζήτηση στην ελληνική αγορά!

9 Οκτωβρίου, 201511:48 ΠΜ

Από σήμερα 9 Οκτωβρίου τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus κυκλοφορούν σε 40 ακόμα χώρες μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλαδα και όπως αναμένεται θα γίνουν ανάρπαστα. Ηδη οι προπαραγγελίες έχουν ξεπεράσει τις 6.000. 

cos4

cos5

Τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus θα είναι διαθέσιμα από όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ενώ λόγω μεγάλης ζήτησης δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν προβλήματα με τη διαθεσιμότητα τους σε μερικές εκδόσεις και χρώματα.

cos3

Οι κλεισμένες προπαραγγελίες, δηλαδή τα τηλέφωνα που έχουν πληρωθεί και πρέπει να παραδοθούν άμεσα, εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 6.000 τεμάχια

cos10

Υπάρχουν φίρμες και προϊόντα που δεν καταλαβαίνουν από τις επιπτώσεις της αβάσταχτης για τους πολλούς οικονομικής κρίσης, ακόμα και στη ρημαγμένη ελληνική αγορά; Μάλλον ναι και στην κορυφή αυτής της λίστας η πρώτη θέση πιθανότατα ανήκει στην Apple και το iPhone.

cos7

Δεν είναι μόνο η συνεχιζόμενη άνοδος των πωλήσεων των προϊόντων της στην Ελλάδα, είναι ότι όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία τα νέα iPhone, που μόλις σήμερα το πρωί έφτασαν στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, δεν επαρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση.

Τι και αν φέτος υπολογίζεται ότι οι πωλήσεις των νέων iPhone, 6s και 6s Plus, ξεκινούν με καλύτερες προϋποθέσεις, αφού οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και οι εισαγωγείς κατάφεραν να εξασφαλίσουν σχεδόν 10.000 συσκευές, υπερδιπλάσιες από άλλες χρονιές. Και πάλι λίγες είναι. Μόνο οι κλεισμένες προπαραγγελίες, δηλαδή τα νέα iPhone που έχουν ουσιαστικά πληρωθεί και πρέπει να παραδοθούν άμεσα στους πιστούς εν Ελλάδι πελάτες της Apple, εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 6.000 τεμάχια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News