Τα My Market στηρίζουν το ελληνικό κρέας με…τιμές

24 Σεπτεμβρίου, 20181:10 ΜΜ
More videos

Η ελληνική αλυσίδα My Market στηρίζει την ελληνική παραγωγή και δίνει πάντα χώρο στα ράφια της σε Έλληνες παραγωγούς και κτηνοτρόφους. Ειδικότερα για το κρέας τα My Market είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων («ΑΡΤΕΜΙΣ»). Το εσωτερικό σύστημα ιχνηλασιμότητας της εταιρίας πιστοποιεί κάθε φορά την τήρηση της αξιοπιστίας της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με αυτό τον τρόπο ο καταναλωτής γνωρίζει ότι όχι μόνο αγοράζει ελληνικά κρέατα αλλά και πιστοποιημένης προέλευσης. Και βέβαια πάντα στις καλύτερες τιμές.

Στα My Market ο ποιοτικός έλεγχος είναι βασικό στοιχείο σεβασμού των πελατών της. Για αυτό εκτός από τα ελληνικά προϊόντα κρέατος, τα My Market έχουν μεγάλη παλέτα επιλογών και στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Όλα τα προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας υπόκεινται σε συχνούς εργαστηριακούς ελέγχους για την ουσιαστική εφαρμογή της ποιότητας πριν επιλεχθούν για Private Brands.

Καθημερινά μια πλούσια επιλογή στα ράφια και τα ψυγεία των My Market δίνουν την δυνατότητα στον Έλληνα καταναλωτή να έχει πρόσβαση στα καλύτερα πιστοποιημένα τρόφιμα σε κάθε κατηγορία. Συγκεκριμένα τα προϊόντα στα My Market φέρουν τις κάτωθι πιστοποιήσεις: Πιστοποίηση HACCP, Πιστοποίηση Εμπορίας και Διακίνησης Βιολογικών Προϊόντων, Πιστοποίηση Εμπορίας Προϊόντων Π.Ο.Π (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης), Πιστοποίηση Εμπορίας Προϊόντων Π.Γ.Ε (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης).

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News